Windows 8'den Windows 10'a geçme

alibey ağabeyli

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bir Hp Pavilion dizüstü bilgisayarım var ve üzerinde orijinal Windows 8 vardı. Ben Windows 10'a geçtim ve konsol kablosu ile Cisco router'e bağlanamadığım için (kablonun sürücüsünü tanımadığı için) yeniden HP'nin verdiği recovery ile Windows 8'e geçtim. Şimdi yeniden Windows 10'a geçmek istiyorum. Yine mi yükseltme ile geçmeliyim yoksa ISO'yu indirip direk geçebilir miyim ? Yani benim OEM lisansımda hem Windows 8 hem de Windows 10 lisansım olacak mı? İstediğim zaman hem Windows 8'e hem de Windows 10'a geçebilecek miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet hatta aynı anda ikisini de kullanabilirsiniz. Daha önce yaptığınız gibi yükseltme yaparak geçebilirsiniz. Yükseltmeyi Windows 10 10586 iso dosyasının içini açıp setup.exe çalıştırarak ve ya Windows 10 Medya Oluşturma Aracı ile kendiniz başlatabilirsiniz. USB'den temiz kurulum yaparak geçebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı