S sametdlkrdn Centipat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #1 Windows 8 laptopuma Windows 10 yüklü USB hazırladım ve format atmak istiyorum. Ama dosyalarımın ( D diskinde) kaybolmamasını istiyorum, nasıl yaparım?
Windows 8 laptopuma Windows 10 yüklü USB hazırladım ve format atmak istiyorum. Ama dosyalarımın ( D diskinde) kaybolmamasını istiyorum, nasıl yaparım?
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 26 Aralık 2020 #2 sametdlkrdn dedi: Windows 8 laptopuma Windows 10 yüklü USB hazırladım ve format atmak istiyorum. Ama dosyalarımın ( D diskinde) kaybolmamasını istiyorum, nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Yükleme işlemi yapılırken dosyalarını koruyarak yükseltme yapabiliyorsun soruyor zaten.
sametdlkrdn dedi: Windows 8 laptopuma Windows 10 yüklü USB hazırladım ve format atmak istiyorum. Ama dosyalarımın ( D diskinde) kaybolmamasını istiyorum, nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Yükleme işlemi yapılırken dosyalarını koruyarak yükseltme yapabiliyorsun soruyor zaten.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 26 Aralık 2020 #3 Çok basit, format ekranında D sürücüsünü silmezsiniz olur biter. alpethz dedi: Yükleme işlemi yapılırken dosyalarını koruyarak yükseltme yapabiliyorsun soruyor zaten. Genişletmek için tıkla... USB bellekten format atarken böyle bir soru sormuyor.
Çok basit, format ekranında D sürücüsünü silmezsiniz olur biter. alpethz dedi: Yükleme işlemi yapılırken dosyalarını koruyarak yükseltme yapabiliyorsun soruyor zaten. Genişletmek için tıkla... USB bellekten format atarken böyle bir soru sormuyor.
S sametdlkrdn Centipat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #4 Recep Baltaş dedi: Çok basit, format ekranında D sürücüsünü silmezsiniz olur biter. USB bellekten format atarken böyle bir soru sormuyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Recep Baltaş dedi: Çok basit, format ekranında D sürücüsünü silmezsiniz olur biter. USB bellekten format atarken böyle bir soru sormuyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.