Ben 2014'ün haziran ayında Windows 8 (8.1 değil) bilgisayar aldım. Tüm olayları biliyorsunuz zaten Windows 8 ne kadar sorunlu falan...
Ben Windows 8 ve 7 sahibi olanların ücretsiz Windows 10 yapabildiğini duymuştum. Doğru mudur, doğru ise yardım edebilir misiniz? düzeltme: sistemim Windows 10'a uygundur.
Windows 10 yükseltme aracı ile yükseltebilirsin. Lisans isterse bana söyle, Windows için deneme sürümünü başlatmalık orijinal lisans anahtarını atarım.
O yükseltme olayı bitti diye biliyorum, Windows 10 ilk çıktığı zaman eski sürümlerden geçişte ücretsiz lisans veriyordu ama şuanda geçeceksiniz eğer yeni bir lisans anahtarına ihtiyacınız var veya etkinlestirmeden de kurabilirsiniz.
Buradan yükseltme aracını indirin daha sonra belli ayarları yapınca lisans anahtarınız yükseltme sırasında kendini otomatik olarak tanıtıp yeni Windows sürümüne aktif eder. İsterseniz geri dönüş de yapabilirsiniz daha sonra.
ISO dosyasını indir ve "sources" adlı klasöre gir, orada bulunan setup.exe yönetici olarak çalıştırarak kur. Diski sakın biçimlendirme çünkü Windows içerisinden açacaksın.
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...
ISO dosyasını indir ve "sources" adlı klasöre gir, orada bulunan setup.exe yönetici olarak çalıştırarak kur. Diski sakın biçimlendirme çünkü Windows içerisinden açacaksın.
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...