A Atakan5 Hectopat Katılım 18 Aralık 2013 Mesajlar 2 28 Şubat 2014 #1 Dosyalar ve ayarlar kaybolmadan nasıl geçiş yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Şubat 2014
D dieforhsyn07 Ziyaretçi 28 Şubat 2014 #2 Windows 8 yerine Windows 7 kuracağına, Windows 8.1 güncelle. Hiç hata almazsın.
A Atakan5 Hectopat Katılım 18 Aralık 2013 Mesajlar 2 28 Şubat 2014 #3 Üstad bilgi sahibi olmadan sevdiğin bir şeyi övmek için bol keseden atmayalım 8'in 8.1 sürümünü kullanıyorum zaten. Sonra insanları yalan yanlış bilgilerle dolduruyorsunuz. Neyse dosyaları saklayarak 7 ultimate'e nasıl geçerim biliyor musun?
Üstad bilgi sahibi olmadan sevdiğin bir şeyi övmek için bol keseden atmayalım 8'in 8.1 sürümünü kullanıyorum zaten. Sonra insanları yalan yanlış bilgilerle dolduruyorsunuz. Neyse dosyaları saklayarak 7 ultimate'e nasıl geçerim biliyor musun?
E emree Hectopat Katılım 16 Şubat 2014 Mesajlar 31 28 Şubat 2014 #4 Çok basit: Önemli gördüğün dosyaları ''C'' sürücüsü dışında bir sürücüde saklayınız. Örneğin D, E gibi. Yoksa oluşturunuz ve C'ye format atınız.
Çok basit: Önemli gördüğün dosyaları ''C'' sürücüsü dışında bir sürücüde saklayınız. Örneğin D, E gibi. Yoksa oluşturunuz ve C'ye format atınız.
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2014 #5 Atar yapmanı anlayamadım. Kurulum ekranı sırasında "Yükselt" ve "Özel" seçeneği var, "Yükselt" de devam et. Altında gerekli açıklama yazıyor.
Atar yapmanı anlayamadım. Kurulum ekranı sırasında "Yükselt" ve "Özel" seçeneği var, "Yükselt" de devam et. Altında gerekli açıklama yazıyor.