Arkadaşlar bilgisayarımi Win 8 yaptım. Geri win 7 yapmak istiyorum ama hep sorun çıkıyor. İndirdim win 7 dosyasını hem USB hem de CD attım ama kurmayı bir türlü beceremedim. İnternetteki boot menüler ile benim boot menü çok farklı ayarlarını yapamadım.
Boot menüden resimler
Biraz kurcalıyorum falan. CD ile baslatmaya çalıştığımda bu hata çıkıyor :
Bilgisayarım pek uyumlu değil Win 8'e. Normal olarak attım iso dosyasını winrarla açtım usb ve cd ye attım ama dediğim gibi hatalar verdi. BIOS ayarlarını yapamıyorum.
Bilgisayarım pek uyumlu değil win 8 e.Normal olarak attım iso dosyasını winrarla açtım usb ve cd ye attım ama dediğim gibi hatalar verdi bios ayarlarını yapamıyorum
Bilgisayarım pek uyumlu değil win 8 e.Normal olarak attım iso dosyasını winrarla açtım usb ve cd ye attım ama dediğim gibi hatalar verdi bios ayarlarını yapamıyorum
2 GB RAM var 782 MB ekran kartı interneti bile doğru düzgün görüntülemiyor. Yazılar birbirine girmiş şekilde not defteri açınca pc yeniden başlıyor ve daha bir sürü şey bahane mi ayrıca o program sadece Windows 7 çalışmıyor muydu?
2 gb ram var 782 mb ekran kartı interneti bile doğru düzgün görüntülemiyor yazılar birbirine girmiş şekilde not defteri açınca pc yeniden başlıyor ve daha bir sürü şey bahanemi ayrıca o program sadece win 7 calismiyormuydu.
Öncelikle Windows 8 temel alt yapı olarak 7'nin geliştirilmiş versiyonudur. Bu sebeple 8'de sıkıntı olmaz. Olması ihtimalindeki şeyler ise bir firma ürününün Windows 8 sürücüsünü yapmaz o şekilde olur. Başka türlü yok kapanıyormuş vs. sorunlar kişisel sebeplerden oluşur.