Windows 8'den Windows 8.1'e nasıl geçebilirim?

doktormetofingo

Decapat
Eskiden Windows 8 iken Windows mağazasından Win 8.1 yapabiliyorduk, artık Windows mağazasına girmiyor, Windows 10 berbat bir sürüm. Windows 8.1 yapmam lazım, nasıl yapacağım?
Bu arada geçmemin nedeni, EBA canlı derse giremiyorum.

bndede windows 10 var gayet güzel bir şekilde derslere giriyorum ancak windows 10 2004 güncellemsi yapmadıysanız olabilir böyle problemler haftada bir güncelleyin pcyi

Destek bittikten sonra bile uzunca bir süre Windows 7 kullanmaya devam etmiş biri olarak şunu söylemek isterim ki an itibariyle Windows 10, Windows'un en stabil sürümüdür.

Windows Store ücretsiz bir şekilde Windows 8.1 güncelliyebilirsiniz. Windows 10 güncellemenizi tavsiye ederim. Adobe uygulamaları bile destek vermemekte.

Aslında ben orada yanlış yazmışım Windows 10'u beğendim ama bilgisayarım Minecraft'ta 90 100 FPS verdi. Ben önceden 200 300 alıyordum şimdi ise Windows 8 eski olduğunu fark ettim 8.1 yapmak istiyorum.
Bir de Rufus falan ya da BIOS ayarı falan hiçbir şey bilmiyorum. Windows 8.1 dosyasını indireceğim izinleri kabul edeceğim sonra kendi kendine kurulcak öyle istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…