MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 24 Mart 2014 #11 Direk mağazaya girişte görmen lazım.
P pusat57 Ziyaretçi 24 Mart 2014 #12 MF dedi: Direk mağazaya girişte görmen lazım. Genişletmek için tıkla... Girişte günden yazıyor, ne yazması lazım? Zaten yarın akşam güncelleme yapıcam. Herkeze iyi geceler.
MF dedi: Direk mağazaya girişte görmen lazım. Genişletmek için tıkla... Girişte günden yazıyor, ne yazması lazım? Zaten yarın akşam güncelleme yapıcam. Herkeze iyi geceler.
Daemon Targaryen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Aralık 2012 Mesajlar 2.653 Makaleler 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2014 #13 Korsan kullananlar mağazadan güncelleyemiyor. Ben denedim boşuna uğraşmayın.
T Technogamer Ziyaretçi 24 Mart 2014 #14 Arkadaşlar Windows 8 PRO (Korsan) var şuan bilgisayarda. Ben Windows 8.1 Embedded Industry Pro kazandım. C sürücüsünü biçimlendiricem D sürücüsüne ise dokunmayacağım. (Oyun arşivi, film arşivi ve belgelerim var.) Performans kaybı yaşar mıyım?
Arkadaşlar Windows 8 PRO (Korsan) var şuan bilgisayarda. Ben Windows 8.1 Embedded Industry Pro kazandım. C sürücüsünü biçimlendiricem D sürücüsüne ise dokunmayacağım. (Oyun arşivi, film arşivi ve belgelerim var.) Performans kaybı yaşar mıyım?
P pusat57 Ziyaretçi 24 Mart 2014 #15 Zaten Windowsu etkinleştirin diye bir yazı var zaten crak ile denedim ama olmadı. Nasıl orjinal haline çevirebilirim?
Zaten Windowsu etkinleştirin diye bir yazı var zaten crak ile denedim ama olmadı. Nasıl orjinal haline çevirebilirim?
T Technogamer Ziyaretçi 24 Mart 2014 #16 Konu sapmış. Arkadaşım bir sıkıntın varsa konu açabilirsin. Bu arada benim sorum hakkında fikri olan yok mu? @Recep Baltaş
Konu sapmış. Arkadaşım bir sıkıntın varsa konu açabilirsin. Bu arada benim sorum hakkında fikri olan yok mu? @Recep Baltaş
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 24 Mart 2014 #17 Ya neden performans kaybı yaşayasın ki? Tak kurulum medyanı nereyi biçimlendireceksen biçimlendir, güzel güzel yükle orjinalini.
Ya neden performans kaybı yaşayasın ki? Tak kurulum medyanı nereyi biçimlendireceksen biçimlendir, güzel güzel yükle orjinalini.