A Ayberk Yarbaş Hectopat Katılım 6 Temmuz 2013 Mesajlar 35 25 Ağustos 2013 #1 Arkadaşlar Microsoft hesabım bilgisayarıma bağlıyken şifremi değiştirmiştim. Şifremi değiştirdiğimi unutup üst üste yanlış şifre girince hesabım kilitlendi. Hotmail sitesinden kolaylıkla girebilirken, Windows'tan giriş yapamıyorum. Hesabımın kilitlendiğini söylüyor ama Hotmail sitesinde sorun yok. Ne yapabilirim? Ekran görüntüsü;
Arkadaşlar Microsoft hesabım bilgisayarıma bağlıyken şifremi değiştirmiştim. Şifremi değiştirdiğimi unutup üst üste yanlış şifre girince hesabım kilitlendi. Hotmail sitesinden kolaylıkla girebilirken, Windows'tan giriş yapamıyorum. Hesabımın kilitlendiğini söylüyor ama Hotmail sitesinde sorun yok. Ne yapabilirim? Ekran görüntüsü;
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 25 Ağustos 2013 #2 Biraz bekleyin, halen blokeli.
A Ayberk Yarbaş Hectopat Katılım 6 Temmuz 2013 Mesajlar 35 25 Ağustos 2013 #3 Burak Alkan dedi: Biraz bekleyin, halen blokeli. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Bekleyince sorun halloldu.
Burak Alkan dedi: Biraz bekleyin, halen blokeli. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Bekleyince sorun halloldu.