Windows 8'e Windows 11 güncellemesi gelecek mi?

Feyzi Unal

Hectopat
Daha fazla  
Win 10. da güncelleme ile Windows 11 geliyor ya hani bu Win 8 gibi işletim sistemlerine de geliyor mu acaba?

Hayır gelmiyor. Ama hâlâ var mı bilmiyorum lisanslı şekilde Windows 10'a yükselterek Windows 11 güncellemesini alabilirsiniz. Bilgisayarınız desteklemiyorsa gelmez ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7 and 8.1 users will be able to upgrade to Windows 11 but with a condition. Last month, Microsoft officially announced the Windows 11 operating System, which will be available for Free to all users of the Windows 10 operating System, if the Computer meets the System requirements of the platform.

Windows 7 ve 8.1 kullanıcıları bir şartla Windows 11'e yükseltebilecekler. Geçtiğimiz ay Microsoft, bilgisayarın platformun sistem gereksinimlerini karşılaması durumunda Windows 10 işletim sisteminin tüm kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulacak olan Windows 11 işletim sistemini resmi olarak duyurdu.

O zaman ücretsiz dağıtılan win 10 ile pc'yi 10'a geçirip oradan Update ile 11'e geçirecekler yani. Ya da gidecek direkt format attırıp win 11 kurduracak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…