M Miraç Ercan Hectopat Katılım 16 Nisan 2015 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2015 #1 Bende windows 8 iso dosyası mevcut ve 8 gb flash belleğe yazmak istiyorum. Wintobootic programını kullandım orda flash bellek formatlanırken formatting failed hatası verdi ne yapabilirim ?
Bende windows 8 iso dosyası mevcut ve 8 gb flash belleğe yazmak istiyorum. Wintobootic programını kullandım orda flash bellek formatlanırken formatting failed hatası verdi ne yapabilirim ?
viaccess Hectopat Katılım 13 Ocak 2014 Mesajlar 378 Makaleler 9 1 Temmuz 2015 #2 USB'niz bozuk olabilir. Rufus kullanmanızı tavsiye ederim. Rufus kullanımıyla ilgili çeşitli makaleler mevcut.
USB'niz bozuk olabilir. Rufus kullanmanızı tavsiye ederim. Rufus kullanımıyla ilgili çeşitli makaleler mevcut.
umut984417 Kilopat Katılım 4 Ocak 2015 Mesajlar 333 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Temmuz 2015 #3 Windows 8 orjinal mi orjinal ise UEFI Windows 8.1 USB'ye Yazma | Technopat Sosyal bu konuda söylenenleri yaparsanız sorun kalmayacaktır.
Windows 8 orjinal mi orjinal ise UEFI Windows 8.1 USB'ye Yazma | Technopat Sosyal bu konuda söylenenleri yaparsanız sorun kalmayacaktır.