Windows 8'in Oyun Desteği

yasin enes

Hectopat
Yer
mi ?
Daha fazla  
Meslek
Amelelik ( Öğrenci )
Recep kardeşim ben bilgisayarıma Windows 8'i yüklemek istiyorum ancak bilgisayarımda çok oyun ve program var. Windows 8 oyunların tamamını destekliyor mu ? Kaç GB RAM istiyor ? Bilgisayarımın oyun ve iş performansı nasıl olur ?

*64 Bit İşletim Sistemi
*İntel İ7 2670 QM 2.2 GHZ den ,3.1 GHZ ( Turbo İle )
*6 GB 1333 Mhz DDR 3 Kingston RAM
*1 GB Nvidia Geforce Gt 520MX Ekran Kartı
*500 GB Harddisk

Son düzenleyen: Moderatör:
Yasin kardeşim Windows 8 yüklersen oyunlarda daha iyi performans alırsın 2 gb ram yeterli Windows 8 için.

1996'da yapılan oyun bile sorunsuz çalışıyor Ben 6 aydır kullanıyorum ve en ufak bir sorun bile yaşamadım. Bütün oyunları destekliyor. Bir sorun olursa zaten biz yardımcı oluyoruz. RAM istemiyor. Modern işletim sistemleri 2 GB RAM ile bile sorunsuz çalışıyor. Ne kadar çok RAM kullanırsa o kadar hızlı çalışıyor zira RAM, bilgisayardaki en hızlı depolama birimi. BU sisteme 64 Bit Windows 8 iyi gider:

https://www.technopat.net/forum/windows-8/9708-windows-8-turkce-indirme-baglantilari.html

Mustafa kardesim benim arkadaşlarım bana windows 8 in Call Of Duty ve battlefield 3 gibi oyunların desteklemediğini söyledir bende bundan endişe ediyorum ..

Mustafa kardesim benim arkadaşlarım bana windows 8 in Call Of Duty ve battlefield 3 gibi oyunların desteklemediğini söyledir bende bundan endişe ediyorum ..

Call Of Duty Black Ops 2 ve Battlefield 3'ü ben kullanıyorum 8'de ve bu millet bu kadar aptalca şeyleri nasıl buluyorlar anlamıyorum arkadaş. Kendi beceremiyor sonra diyor ki: "Windows 8 oyun bile açmıyor XP Forever!" salak bunlar ya.

Gercekten sevindim Çünkü ben oyun oynamak istiyorum.

Yasin kardeşim bende recep beyin söylediği gibi 3-4 aydır Windows 8 kullanıyorum ve battlefield 3 çok rahat destekliyor. Sen onların dediklerine bakma zira kıskandıkları için hep öyle derler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…