Recep kardeşim ben bilgisayarıma Windows 8'i yüklemek istiyorum ancak bilgisayarımda çok oyun ve program var. Windows 8 oyunların tamamını destekliyor mu ? Kaç GB RAM istiyor ? Bilgisayarımın oyun ve iş performansı nasıl olur ?
Öncelikle bu lafın yakından uzaktan alakası yok. Oyun testlerinde 1 FPS anca fark var fakat Windows 8'in nimetleri daha çok. En kısa zamanda geçmeni tavsiye ederim.
1996'da yapılan oyun bile sorunsuz çalışıyor Ben 6 aydır kullanıyorum ve en ufak bir sorun bile yaşamadım. Bütün oyunları destekliyor. Bir sorun olursa zaten biz yardımcı oluyoruz. RAM istemiyor. Modern işletim sistemleri 2 GB RAM ile bile sorunsuz çalışıyor. Ne kadar çok RAM kullanırsa o kadar hızlı çalışıyor zira RAM, bilgisayardaki en hızlı depolama birimi. BU sisteme 64 Bit Windows 8 iyi gider:
Mustafa kardesim benim arkadaşlarım bana windows 8 in Call Of Duty ve battlefield 3 gibi oyunların desteklemediğini söyledir bende bundan endişe ediyorum ..
Mustafa kardesim benim arkadaşlarım bana windows 8 in Call Of Duty ve battlefield 3 gibi oyunların desteklemediğini söyledir bende bundan endişe ediyorum ..
Call Of Duty Black Ops 2 ve Battlefield 3'ü ben kullanıyorum 8'de ve bu millet bu kadar aptalca şeyleri nasıl buluyorlar anlamıyorum arkadaş. Kendi beceremiyor sonra diyor ki: "Windows 8 oyun bile açmıyor XP Forever!" salak bunlar ya.
Dünyanın en zenginlerinden olan Bill Gates 8'e oyun desteği çıkarmayacak kadar salak değildir emin ol. 7 neyse 8 de o oyun desteğinde. Geri kalanları da üstün yönleri.
Yasin kardeşim bende recep beyin söylediği gibi 3-4 aydır Windows 8 kullanıyorum ve battlefield 3 çok rahat destekliyor. Sen onların dediklerine bakma zira kıskandıkları için hep öyle derler.