Windows 8'in Oyun Desteği

Katılıyorum Recep bey fakat Windows 8 64 bitte RAM'ı tam görmeme sorunu var.

Bilgisayarın dandik ise Windows 8 ne yapsın? Kendi sorununu işletim sistemine mal etme! Anakartın Pegatron'dur ve BIOS güncellemesi olmadığı için RAM desteklemiyordur. Windows 8'in hiçbir kronik sorunu yok!

Bilgisayar dandik olsaydı eğer HD4450 ekran kartıyla bile crysis 2'yi açmazdı ama şimdiki kartla açmadığı oyun yok. Anakartı'mın markası g31mxp Foxconn.

- - - Güncellendi - - -

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar dandik olsaydı eğer HD4450 ekran kartıyla bile crysis 2'yi açmazdı ama şimdiki kartla açmadığı oyun yok.

Nasıl bir bağlantı kuruyorsunuz anlamıyorum. Biz burada RAM'leri ve anakartları tartışırken siz ekran kartına geliyorsunuz. Crysis 2'yi açıyorsunuz da, oynayabiliyor musunuz ? Kartınız beş para etmez.

Casper işi. Ucuzundan koy hemen.

Yav kardeşim benim ekran kartım HD4450 değil ki. Önceki kartım oydu. Şimdi HD5770 var. Bilip bilmeden konuşma. Evet HD4450 ile Crysis 2'yi açıp oynayabiliyordum ister inanın ister inanmayın.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı