En az 100 tane bilgisayara kurdum, böyle bir problem ile karşılaşmadım. Tekrar tekrar söylüyorum Casper alırsanız sonuçlarına katlanmak zorunda olursunuz...
Bilgisayarın dandik ise Windows 8 ne yapsın? Kendi sorununu işletim sistemine mal etme! Anakartın Pegatron'dur ve BIOS güncellemesi olmadığı için RAM desteklemiyordur. Windows 8'in hiçbir kronik sorunu yok!
Bende bunu anlamıyorum. Kendi bilgisayarında iş olmayanlar, Windows 8 kurunca ve kötü sonuç alınca suçu işletim sistemine atıyor. Sonra gidip XP kuruyorlar...
Bilgisayar dandik olsaydı eğer HD4450 ekran kartıyla bile crysis 2'yi açmazdı ama şimdiki kartla açmadığı oyun yok. Anakartı'mın markası g31mxp Foxconn.
Nasıl bir bağlantı kuruyorsunuz anlamıyorum. Biz burada RAM'leri ve anakartları tartışırken siz ekran kartına geliyorsunuz. Crysis 2'yi açıyorsunuz da, oynayabiliyor musunuz ? Kartınız beş para etmez.
Yav kardeşim benim ekran kartım HD4450 değil ki. Önceki kartım oydu. Şimdi HD5770 var. Bilip bilmeden konuşma. Evet HD4450 ile Crysis 2'yi açıp oynayabiliyordum ister inanın ister inanmayın.