R ridi Hectopat Katılım 20 Haziran 2014 Mesajlar 24 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2014 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Evet arkadaşlar linux ta olan güzel özelliklerden biri windows a geliyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Evet arkadaşlar linux ta olan güzel özelliklerden biri windows a geliyor.
B Buğra tulpar Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Ağustos 2014 Mesajlar 2.961 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2014 #2 Linux'un en sevdiğim özelliğidir. Windows 9'da olursa geçmem için bir sebep daha olur.
3 3503 Kilopat Katılım 14 Nisan 2013 Mesajlar 475 Çözümler 1 13 Eylül 2014 #3 Pencereleri sağa sola yaslayınca yan tarafı kaplama özelliği de ilk Linux'ta vardı. Aynı devam et Microsoft. Birileri yapsın, sen çal.
Pencereleri sağa sola yaslayınca yan tarafı kaplama özelliği de ilk Linux'ta vardı. Aynı devam et Microsoft. Birileri yapsın, sen çal.
Lance Dance Hectopat Katılım 27 Ağustos 2014 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2014 #4 Her ne kadar windows 9 çıksa bile halen windows 8.1 ile bir çok yönü benzer diye düşünüyorum ama buna editörler ne der bilemem açıkçası.
Her ne kadar windows 9 çıksa bile halen windows 8.1 ile bir çok yönü benzer diye düşünüyorum ama buna editörler ne der bilemem açıkçası.
egeesin Megapat Katılım 13 Eylül 2014 Mesajlar 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2014 #5 Sanırsam Mac OS X'teki Expose gibi. Full Screen'lileri falan ayrı koyuyordu. Windows'ta öyle şeyler yaptığından kolaylık sağlayabilir diye düşünüyorum.
Sanırsam Mac OS X'teki Expose gibi. Full Screen'lileri falan ayrı koyuyordu. Windows'ta öyle şeyler yaptığından kolaylık sağlayabilir diye düşünüyorum.
MotoCBR Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.552 Makaleler 8 Çözümler 15 19 Eylül 2021 #7 Gelecekten geliyorum maalesef Windows 9 yok.