Windows 9 Videosu Yayınlandı

Bence çok saçma olmuş. İnsanların ne istediklerini tam olarak anlamıyorlar. Windows 8'in az geliştirilmiş hali. Ki bazı windows 8 kullanıcıları memnun değil. Microsoft şunu anlamalı Windows 9'a geçildiğinde bütün uygulamaları çalıştıramayacak. Aynı Windows 7'den Windows 8'e geçtiğimiz deki gibi. Bir de bazı kişiler fiyat konusunda bahsetmiş. Sanki Türkiye'nin hepsi orijinal windows kullanmakta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben beğendim. 4k içinde daha uygun olacaktır Windows 9. DDR4 vb. yeni donanımlara da daha uyumlu olacak. Daha hızlı açılabileceğini de düşünüyorum. Benim için ücreti önemli değil Dreamspark bedava verecek zaten .

Bunda da Industry sürümü olursa harika olur. Hazır 7 desteğinin bitiş tarihini açıklamışken 7 kullanıcılarını 9'a çekebilecekler mi?

Öncelikle siz sadece görüntüye bakarak bir işletim sistemini değerlendiriyorsanız sadece görünen tarafını inceliyorsunuz demektir.
Windows Update'lerini bile yapma gereği duymayan birinin çıkıp da bunun başlat menüsü olmamış demesi bir anlam ifade etmez zaten. Güncel işletim sistemleri daha güvenli olur arkadaşlar, tabi çıkar çıkmaz değil

Windows 9 çıkar çıkmaz hunharca eleştirmeye de kalkar bunlar, biraz zaman verin arkadaşlar.
Görünmeyen tarafını görmek için biraz beklemelisiniz.

Bu mesajı yazmadan önce konuya yazılmış diğer mesajları okumanı tavsiye ederim. Sadece görünüşe göre değerlendirmeyin. Microsoft sırf başlat menüsü için işletim sistemi çıkartmaz. Çıkartsa bile Update 2'yi çıkarır.

Tamamen saçmalamışsın dostum. Windows XP'de ki yazılımı dahi 8.1.1'de çalıştırdım. Daha ne saçmalıyorsun? Ayrıca Türkiye'de en az %40-50'lik kesim orijinal Windows yazılımı kullanıyor. Bu yaklaşık %50'lik kısmın da %60'ını şirketler geri kalan %40'nı ise son kullanıcılar oluşturmakta. Yani orijinal kullanım ülkemizde yaygın. Ama sizin gibi yeni kesimler bunları kavrayamadığı için bol keseden sallayarak saçmalıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…