Yağızımsı Centipat Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 561 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 4 GB RAM, İntel HD Graphics 3000, 2.50 GHz Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #1 Windows 95'teki gibi Nuke atıp bilgisayar çökertebilir miyim? Program önerisi yapın. (Eğitim amaçlı, kimseye saldırmayacağım söz veriyorum.)
Windows 95'teki gibi Nuke atıp bilgisayar çökertebilir miyim? Program önerisi yapın. (Eğitim amaçlı, kimseye saldırmayacağım söz veriyorum.)
ahmetflixs Decapat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 429 Çözümler 1 17 Kasım 2023 #2 Yağızımsı dedi: Windows 95'teki gibi Nuke atıp bilgisayar çökertebilir miyim? Program önerisi yapın. (Eğitim amaçlı, kimseye saldırmayacağım söz veriyorum.) Genişletmek için tıkla... Kesinlikle eğitim amaçlı.
Yağızımsı dedi: Windows 95'teki gibi Nuke atıp bilgisayar çökertebilir miyim? Program önerisi yapın. (Eğitim amaçlı, kimseye saldırmayacağım söz veriyorum.) Genişletmek için tıkla... Kesinlikle eğitim amaçlı.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.860 Çözümler 244 17 Kasım 2023 #3 ahmetflixs dedi: Kesinlikle eğitim amaçlı. Genişletmek için tıkla... Tabii ki.
4 492457 Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 2.137 Çözümler 10 17 Kasım 2023 #4 ahmetflixs dedi: Kesinlikle eğitim amaçlı. Genişletmek için tıkla... Bencede.
N NeonTech Yoctopat Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #5 O devir bitti gülüm Windows kendini çok geliştirdi 7/10/11 de güvenlik açığı bulmak neredeyse imkansız ama XP bulursan onda dene
O devir bitti gülüm Windows kendini çok geliştirdi 7/10/11 de güvenlik açığı bulmak neredeyse imkansız ama XP bulursan onda dene
Yağızımsı Centipat Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 561 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 4 GB RAM, İntel HD Graphics 3000, 2.50 GHz Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #6 ahmetflixs dedi: Kesinlikle eğitim amaçlı. Genişletmek için tıkla... ReloadingData dedi: Tabii ki. Genişletmek için tıkla... 492457 dedi: Bencede. Genişletmek için tıkla... Nasıl insanlarsınız siz? Yardım istedik etmiyorsanız yazmayın, zorunda değilsiniz. Ne sandınız siz beni? Çakma hack programı bulunca sevinen veletlerden mi? Olgunlaşın azıcık. NeonTech dedi: O devir bitti gülüm Windows kendini çok geliştirdi 7/10/11 de güvenlik açığı bulmak neredeyse imkansız ama XP bulursan onda dene Genişletmek için tıkla... Saol.
ahmetflixs dedi: Kesinlikle eğitim amaçlı. Genişletmek için tıkla... ReloadingData dedi: Tabii ki. Genişletmek için tıkla... 492457 dedi: Bencede. Genişletmek için tıkla... Nasıl insanlarsınız siz? Yardım istedik etmiyorsanız yazmayın, zorunda değilsiniz. Ne sandınız siz beni? Çakma hack programı bulunca sevinen veletlerden mi? Olgunlaşın azıcık. NeonTech dedi: O devir bitti gülüm Windows kendini çok geliştirdi 7/10/11 de güvenlik açığı bulmak neredeyse imkansız ama XP bulursan onda dene Genişletmek için tıkla... Saol.