Windows 98 kullanan var mı?

Windows 98 şu anki sistemlerle uyumlu çalışmaz SATA desteği yok USB desteği yok akşam sorunsuz kapat sabah açılmaz onu sorunsuz kullanmak gerçekten çok zor.

Windows 98 şu anki sistemlerle uyumlu çalışmaz SATA desteği yok USB desteği yok akşam sorunsuz kapat sabah açılmaz onu sorunsuz kullanmak gerçekten çok zor.

USB desteği var ben taktım direk okudu ama SATA desteği yok illa IDE istiyor.

Çalıştığım kurumdaki Hemogram cihazımız ve Biyokimya cihazlarımız Wİndwos 98 üzerinde çalışmaktalar.

Sanal makinede buna tarayıcı kuramadım. Nasıl yaptınız?
Tarayıcı hazır vardı. Aşağıdaki siteyi kullandım.

Aga bilgisayar dersinde 4-5 uygulama açmışım kilitlendi hoca birkaç tuşa bastı bir sürü şey açmışsınız kapatmamışsınız dedi ve kızdı bana o zaman anlamıştım Win 98n bana göre değil şimdi RAM'e SSD'ye çekirdeğe kuvvet istediğin kadar aç açabildiğin kadar hesabı .

Çalıştığım kurumdaki hemogram cihazımız ve biyokimya cihazlarımız Windows 98 üzerinde çalışmaktalar.

Niye Windows 98 hani XP olsa anlarımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…