Windows 98 şu anki sistemlerle uyumlu çalışmaz SATA desteği yok USB desteği yok akşam sorunsuz kapat sabah açılmaz onu sorunsuz kullanmak gerçekten çok zor.
Windows 98 şu anki sistemlerle uyumlu çalışmaz SATA desteği yok USB desteği yok akşam sorunsuz kapat sabah açılmaz onu sorunsuz kullanmak gerçekten çok zor.
Eki Görüntüle 1209134
Windows 98 de bir şey mi? Ben Windows 3.51 sürümü ile kendi web siteme girmeye çalıştım. SSL desteklemediği için SSL olan sitelere giremedim. Bende de SSL var ama SSL olmadan da giriliyor.
WinWorld is an online museum dedicated to providing free and open access to one of the largest archives of abandonware software and information on the web.
Aga bilgisayar dersinde 4-5 uygulama açmışım kilitlendi hoca birkaç tuşa bastı bir sürü şey açmışsınız kapatmamışsınız dedi ve kızdı bana o zaman anlamıştım Win 98n bana göre değil şimdi RAM'e SSD'ye çekirdeğe kuvvet istediğin kadar aç açabildiğin kadar hesabı .