hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #1 Evet bana lazım olan bu. İnternette bulamadım. Windows 98 First Edition'dan Windows XP SP3'e yükseltmek için ISO var mı? Türkçe veya İngilizce farketmez Türkçe Q klavye olsun yeter. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Nisan 2021
Evet bana lazım olan bu. İnternette bulamadım. Windows 98 First Edition'dan Windows XP SP3'e yükseltmek için ISO var mı? Türkçe veya İngilizce farketmez Türkçe Q klavye olsun yeter.
Ş Şefik Mert Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 916 Makaleler 2 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #2 hacsiz seferi dedi: Evet bana lazım olan bu. İnternette bulamadım. Windows 98 First Edition'dan Windows XP SP3'e yükseltmek için ISO var mı? Türkçe veya İngilizce farketmez Türkçe Q klavye olsun yeter. Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerine göre başka OS önerebiliriz isterseniz.
hacsiz seferi dedi: Evet bana lazım olan bu. İnternette bulamadım. Windows 98 First Edition'dan Windows XP SP3'e yükseltmek için ISO var mı? Türkçe veya İngilizce farketmez Türkçe Q klavye olsun yeter. Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerine göre başka OS önerebiliriz isterseniz.
hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #3 Şefik Mert dedi: Sistem özelliklerine göre başka OS önerebiliriz isterseniz. Genişletmek için tıkla... Hocam sanal makine. 512 MB RAM atadım. 8 GB HDD'si var VM'nin. Bir de : Pentium II.
Şefik Mert dedi: Sistem özelliklerine göre başka OS önerebiliriz isterseniz. Genişletmek için tıkla... Hocam sanal makine. 512 MB RAM atadım. 8 GB HDD'si var VM'nin. Bir de : Pentium II.
Ş Şefik Mert Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 916 Makaleler 2 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #4 hacsiz seferi dedi: Hocam sanal makine. 512 MB RAM atadım. 8 GB HDD'si var VM'nin. Bir de : Pentium II. Genişletmek için tıkla... Tiny Core Linux.
hacsiz seferi dedi: Hocam sanal makine. 512 MB RAM atadım. 8 GB HDD'si var VM'nin. Bir de : Pentium II. Genişletmek için tıkla... Tiny Core Linux.