cafer Hectopat Katılım 13 Şubat 2014 Mesajlar 290 Makaleler 1 Yer mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek asosyal 2 Ekim 2014 #1 Windows 9'a ne oldu, Windows TP nedir? Ne ara Windows 10 oldu? Zamanda yolculuk falan mı geçiriyorum? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ekim 2014
Windows 9'a ne oldu, Windows TP nedir? Ne ara Windows 10 oldu? Zamanda yolculuk falan mı geçiriyorum?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.472 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 2 Ekim 2014 #2 cafer dedi: Windows 9'a ne oldu, Windows TP nedir? Ne ara Windows 10 oldu? Zamanda yolculuk falan mı geçiriyorum? Genişletmek için tıkla... Microsoft'un şakası diyelim Ama o şaka bana sökmedi. Yakaladım hilesini. Win9 planlanıyordu son anda 10 olarak çıktı, yani normal zamandasın merak etme
cafer dedi: Windows 9'a ne oldu, Windows TP nedir? Ne ara Windows 10 oldu? Zamanda yolculuk falan mı geçiriyorum? Genişletmek için tıkla... Microsoft'un şakası diyelim Ama o şaka bana sökmedi. Yakaladım hilesini. Win9 planlanıyordu son anda 10 olarak çıktı, yani normal zamandasın merak etme