Windows 9'da Büyük Sorunlarla Karşılaşılacak Mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardeş bilmeden konuşuyorsun senin sistemin yetersizdir. Bir ihtimal o yüzden açamıyorsundur. İkinci olarakta oyunun korsan olabilme ihtimali yüksektir. Genel olarak konuşuyorum ben windows 8.1'de istediğim oyunları çalıştırabiliyorum. Sürücüleriniz ve bilgisayarınız güncel ise sıkıntı çıkarmaz

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemin belliğinin yetersiz olma ihtimali yok. 8gb ram yeterlidir. KYK'da toplu blur oynarız aynı oyunu daha düşük bilgisayarla adam yanımda açıyor. Sen genel konuşuyorsun ben örnek göstererek konuşuyorum. Burda biilmeden konuşan sensin. Oyunu oynamayı bu yüzden bıraktım belki güncelleme ile düzelmiştir ama birçok eski oyun sıkıntı yarattı wim8.1'de bunun için oyun çalıştırma rehberleri bile hazırlandı.

Minimum Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi:Windows XP/Vista/7
Işlemci:Intel Pentium 4 @ 3.4 Ghz
RAM:1 Gb
Disk Alanı:7.8 Gb free
Video RAM:256 Mb
Ekran Kartı:nVidia GeForce 6600GT / ATI Radeon 1600XT
Ses Kartı:DirectX Compatible
Ağ:Broadband Internet Connection for Online Multiplayer
Direct X:9.0c
[TBODY] [/TBODY]
Benim sistemim; İ5, 8gb ram, GT630m ekran kartı yani bu gereksinimleri kolayca karşılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsini okumadan cevap vermişsin farkettiysen en sonundaki yazıları ve gülücük işaretini görmemişsin

Her sorunun windows'tan kaynaklandığını düşünmek yanlış olur. Yazılımsal veya donanımsal sorun olabilir. Biraz da kullanıcı olarak bizim bazı şeylerin farkında olmamız gerekir. Net Framework 2'yi açmak için Windows özellik ekle kısmından net fx 3.5 seçmeniz yeterli. Pes 2013 ve 2014 hepsini sorunsuz çalıştırdım. Sizin sorununuz da muhtemelen crackten kaynaklanıyordur. Yada en kötü ihtimalle konaminin hatasıdır.

• Bende VirtualBox sorunsuz çalışıyor. Hatta VMware Workstation bile. Sonuç: sen çalıştırammışsın.
  • .NET Framework 2.0 isteyen bir uygulama fi tarihinden kalmadır. Uygulamayı neden güncellemiyorsun işletim sistemini güncellediğinde ? Windows 8'in suçu ne burada ?
  • GTA 4 Windows 8'de çalışıyor. Ama sen korsan sürüm kullanıyorsan bilemeyiz tabi.
  • Crysis 2 de Windows 8'de çalışıyor. Yine bir korsan vakası sanırım.
Nedense benim kullandığım her şey çalışıyordu. Windows 9'da senin içinde benim için de değişen bir şey olmayacak. Sen yine güncelleme yapmadığından dolayı suçu Windows 9'a atacaksın, ben de her şeyi yine sorunsuz çalıştırıyor olacağım. Olayın özeti budur.

PES 6 'yı açamamıştım.

PES 6 2006'da çıkmış. Bırak da bir uyum sorunu yaratsız değil mi? Hoş ben 1999 yapımı oyunları çalıştırdıysam büyük ihtimalle sen çalıştıramadın...

Blur açılmıyordu ve Pes 13 'te bellek yetersiz hatası verip oyun alta iniyordu 5 dakikada bir buda sinir bozucu oluyordu. Gerçi sonra pes güncellemelerle düzeldi.

Her ikisi de korsandı değil mi? Blur'un sorunu Crack idi. Oyunu güncellemen gerekiyordu. İşletim sistemini güncelliyorsan oyunu da güncellemelisin.

Bence asıl soru şu olmalı: Windows 9, kendini güncellemeyi beceremeyen kullanıcılarla karşılaşınca ne yapacak ?

Bugüne kadar gördüklerim bana şunu öğretti: suçu her zaman işletim sistemine atan kullanıcının aslında asıl suçlu her zaman ta kendisi!

Neyse, zaten 9 çıksın, bedava olursa 7'ye desteği kesebiliriz Sosyal'de.

@Recep Baltaş Bende bu konuda arkadaşa iyi niyetimden verdiğim cevabı nedense kötü olarak algılanıyor. Bende bir daha böyle korsan kullanan, emek hırsızlığı yapan bunun gibi arkadaşlara cevap yazmama kararı aldım. İyiki varsın recep baltaş gör işte neler çektiğimizi.

Blur crack pes orjinaldi. Blur zaten eski bir oyun ama pes 8.1 güncellemesi ile sorunlar vermeye başlamıştı. Oyun full günceldi şimdi diyeceksiniz windows'u güncelle diyede. Güncelleme çıkmadan nasıl güncelleyim ? Dediğim gibi daha sonra güncelleme ile düzelttiler bunu ama tam hatırlamıyorum 1-2 hafta geçti. Demem o ki bir işletim sistemi yeni çıktığında hatalar olabiliyor (çok örnekleri var) daha sonra kullanıcılardan gelen geri bildirimler sonucu bu hatalar düzeltiliyor. Ama şimdi kimse çıkıp kesin bir dille windows 9'da hiçbir hata olmaz diyemez bence. Zaten her işletim sistemi birkaç güncellemeden sonra en stabil halini alıyor.

Yanlış anlamada bir şey sormak istiyorum? Mp3 player yada telefonunda bulunan müziklerin albümlerini aldın mı ?

Yanlış anlamada bir şey sormak istiyorum? Mp3 player yada telefonunda bulunan müziklerin albümlerini aldın mı ?

Evet, her ay 5 TL veriyorum Deezer'a. Hatta aşağıdaki ekstremde;
  • Vatan'dan yaptığım alışverişi
  • İptal ettirdiğim Amazon prime üyeliğimi
  • Deezer üyeliğimi
  • Aliexpress'ten alışverişimi
  • Üç tane oyunu farklı mağazalardan satın aldığımı ve bunların fiyatını
  • Son olarak da Adobe'ye her ay yaptığım 89 TL Creative Cloud lisans ödemesini görebilirsin

Benim sana lafın yok zatem senin ve videolarının sayesinde eskiden korsan kullandığım oyunların şimdi param oldukça orjinalini alıyorum steamdan. Ama arkadaş bir tane crackli oyun var diye saydırmış emek hırsızı diye ona dedim her şeyi orjinalmiymiş diye ? Yanlış anlamayın bende artık çevremdekilerede orjinal oyun kullanmalarını tavsiye ediyorum ne kadar salak muamelesi görsemde. Ama burası Türkiye kalkıp kimse ben hiç korsan birşey kullanmadım diyemez. Hatta ben ilkokuldayken crackin oyunu oynamak için yapılması gereken birşey olduğunu sanıyordum Mesajına seni etiketlediği için sanki sana demiş gibi olmuşum ama orjinal ürünler kullanmama bir nebzede olsa katkısı olan adama kalkıp ''sanki sen kullanmadın'' demem. Korsanı kimseye tavsiye etmiyoruz tabiki. Not: Oyunuda oynayamadım zaten hayrını görmedim yani. Umarım benim gibi kimse korsan oyunların hayrını görmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…