Dinar Düzbak
Megapat
Daha fazla
Blur açılmıyordu ve Pes 13 'te bellek yetersiz hatası verip oyun alta iniyordu 5 dakikada bir buda sinir bozucu oluyordu. Gerçi sonra pes güncellemelerle düzeldi.Win8.1 ile sorun yaşamayan tek ben miyim?
Bana Windows 8.1'in açmadığı bir Program/Oyun gösterin lütfen?
Sistemin belliğinin yetersiz olma ihtimali yok. 8gb ram yeterlidir. KYK'da toplu blur oynarız aynı oyunu daha düşük bilgisayarla adam yanımda açıyor. Sen genel konuşuyorsun ben örnek göstererek konuşuyorum. Burda biilmeden konuşan sensin. Oyunu oynamayı bu yüzden bıraktım belki güncelleme ile düzelmiştir ama birçok eski oyun sıkıntı yarattı wim8.1'de bunun için oyun çalıştırma rehberleri bile hazırlandı.Kardeş bilmeden konuşuyorsun senin sistemin yetersizdir. Bir ihtimal o yüzden açamıyorsundur. İkinci olarakta oyunun korsan olabilme ihtimali yüksektir. Genel olarak konuşuyorum ben windows 8.1'de istediğim oyunları çalıştırabiliyorum. Sürücüleriniz ve bilgisayarınız güncel ise sıkıntı çıkarmaz
| Minimum Sistem Gereksinimleri | |
| İşletim Sistemi: | Windows XP/Vista/7 |
| Işlemci: | Intel Pentium 4 @ 3.4 Ghz |
| RAM: | 1 Gb |
| Disk Alanı: | 7.8 Gb free |
| Video RAM: | 256 Mb |
| Ekran Kartı: | nVidia GeForce 6600GT / ATI Radeon 1600XT |
| Ses Kartı: | DirectX Compatible |
| Ağ: | Broadband Internet Connection for Online Multiplayer |
| Direct X: | 9.0c |
Valla bende Virtualbox'u açmaya çalışırken eror veriyor. Uygulamayı kapat çıkıyor. Sonra kapat demezsem zorla devam edersem mavi ekran verip kapanıyor. (Tabi artık üzgün surat oldu ama) ilk betası varken indirmiştim hiçbir şey açılmıyordu.
.NET Framework 2.0 istiyordu yüklüyordum error veriyordu, tekrar istiyordu. Beta olduğundan dolayıdır dedim gerçeği çıktı yine aynı şey oldu. Ama 3 kez falan sonra düzeldi. Ama bu seferde GTA 4 açılmıyordu, Crysis 2 açılmıyordu. Benim kullanmak istediğim hiçbir şey açılmıyordu. İnşallah Windows 9 da böyle olmaz
PES 6 'yı açamamıştım.
Blur açılmıyordu ve Pes 13 'te bellek yetersiz hatası verip oyun alta iniyordu 5 dakikada bir buda sinir bozucu oluyordu. Gerçi sonra pes güncellemelerle düzeldi.
Yanlış anlamada bir şey sormak istiyorum? Mp3 player yada telefonunda bulunan müziklerin albümlerini aldın mı ?@Recep Baltaş Bende bu konuda arkadaşa iyi niyetimden verdiğim cevabı nedense kötü olarak algılanıyor. Bende bir daha böyle korsan kullanan, emek hırsızlığı yapan bunun gibi arkadaşlara cevap yazmama kararı aldım. İyiki varsın recep baltaş gör işte neler çektiğimizi.
Yanlış anlamada bir şey sormak istiyorum? Mp3 player yada telefonunda bulunan müziklerin albümlerini aldın mı ?
Benim sana lafın yok zatem senin ve videolarının sayesinde eskiden korsan kullandığım oyunların şimdi param oldukça orjinalini alıyorum steamdan. Ama arkadaş bir tane crackli oyun var diye saydırmış emek hırsızı diye ona dedim her şeyi orjinalmiymiş diye ? Yanlış anlamayın bende artık çevremdekilerede orjinal oyun kullanmalarını tavsiye ediyorum ne kadar salak muamelesi görsemde. Ama burası Türkiye kalkıp kimse ben hiç korsan birşey kullanmadım diyemez. Hatta ben ilkokuldayken crackin oyunu oynamak için yapılması gereken birşey olduğunu sanıyordumEvet, her ay 5 TL veriyorum Deezer'a. Hatta aşağıdaki ekstremde;
- Vatan'dan yaptığım alışverişi
- İptal ettirdiğim Amazon prime üyeliğimi
- Deezer üyeliğimi
- Aliexpress'ten alışverişimi
- Üç tane oyunu farklı mağazalardan satın aldığımı ve bunların fiyatını
- Son olarak da Adobe'ye her ay yaptığım 89 TL Creative Cloud lisans ödemesini görebilirsin
Eki Görüntüle 24553