Windows 9'u Beklemeli miyim?

Bertan_58

Megapat
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. Abimin laptopunda Windows 7 yüklü, yeni ve güncel bir işletim sistemine geçmek istiyor. Sizce şu an Windows 8.1' e geçsin mi yoksa Windows 9'un çıkmasını mı beklesin?
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçilir çünki Windows 9'un nasıl birşey olduğunu daha bilmiyoruz. Performans açısından vs. W8.1'den kötü ise zaten önerilmez.

Arkadaşlar her zaman güncel olanını öneririm. Bilgisayarında windows 7 olan hiç durmasın, 8.1 in akıcı ve aksiyonunu herkesin tatmasını isterim. Ben çok önyargılıydım 8 konusunda, ama görüyorumki otomatik güncellemeler ve kendi optimizasyonu sayesinde çok akıcı bir işletim sistemi olduğunu anladım. Velhasıl kelam windows 9 çıkarsa hiç durmam hemen geçerim.

9 çıkınca hemen kullan demek yanlış olur bence. Eğer iyi bir işletim sistemi ise geç derim. Herşeyin günceli daha performanslı olur diyede birşey yok. Windows 8.1'e laf atmıyorum, bende kullanıyorum. Ama W9 çıktıktan sonra konuşalım diyorum. :)

Windows 9 bahar ayında 2015'te tanıtılacağı söyleniyor. Eylül ayında bizlerle olacak, ekim ayında siteye upload ederler. Zaten 9'u zor günler bekliyor sağlam bir analizden geçecek daha sonra bizlerle buluşturacaklar. Yeni bir sistem ağzınla söylüyorsun güncel olacak elbette otomatik güncelleştirmeleride açarsam bu iş biter gider.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı