Çerekos Decapat Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 58 Yer Paradis Adası Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2019 #1 Bilgisayar acilana kadar ışığı yaniyor klavye ve mouseun. Hos geldiniz yazisi gelince kapanıyor. Farkli mouselarda da ayni oldu. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2019
Bilgisayar acilana kadar ışığı yaniyor klavye ve mouseun. Hos geldiniz yazisi gelince kapanıyor. Farkli mouselarda da ayni oldu.
Asım Demir Technopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 26 Ağustos 2013 Mesajlar 25.295 Makaleler 105 Çözümler 1.120 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri - Intel Core Ultra 9 285K İşlemci - ASUS ROG STRIX Z890-F Gaming WiFi Anakart - Gainward RTX 5080 Phoenix Ekran Kartı - G.SKILL 48GB TRIDENT Z5 CK DDR5 8600MHz CL40 RGB CUDIMM RAM - Lian Li O11D EVO RGB Kasa - Arctic Liquid Freezer III 420mm AIO - Samsung 980 Pro 500GB SSD - Samsung 980 Pro 1TB SSD - KIOXIA Exceria Pro 1 TB SSD - WD Black SN810 500GB SSD - MSI G274QPF-QD 170 Hz 2K - Acer Nitro VG271P 27" 144 Hz - Samsung Odyssey G3 27" 165 Hz Cinsiyet Erkek Meslek Technopat Haber Editörü 23 Nisan 2019 #2 Sistemi ve kullandığınız işletim sistemini belirtin.
R ramazandeveli Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Aralık 2014 Mesajlar 1.952 Çözümler 11 Yer Ankara, Batıkent. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek pc 23 Nisan 2019 #3 Çerekos dedi: Bilgisayar acilana kadar ışığı yaniyor klavye ve mouseun. Hos geldiniz yazisi gelince kapanıyor. Farkli mouselarda da ayni oldu. Genişletmek için tıkla... BİOS ayarlarını "DEFAULT" yapınız. BİOS ayarlarından sanırım kapatılmış.
Çerekos dedi: Bilgisayar acilana kadar ışığı yaniyor klavye ve mouseun. Hos geldiniz yazisi gelince kapanıyor. Farkli mouselarda da ayni oldu. Genişletmek için tıkla... BİOS ayarlarını "DEFAULT" yapınız. BİOS ayarlarından sanırım kapatılmış.
HammerOfOrnn Kilopat Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 472 23 Nisan 2019 #4 ramazandeveli dedi: BİOS ayarlarını "DEFAULT" yapınız. BİOS ayarlarından sanırım kapatılmış. Genişletmek için tıkla... Bir deneyin derim. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nız kutlu olsun.
ramazandeveli dedi: BİOS ayarlarını "DEFAULT" yapınız. BİOS ayarlarından sanırım kapatılmış. Genişletmek için tıkla... Bir deneyin derim. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nız kutlu olsun.
Çerekos Decapat Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 58 Yer Paradis Adası Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2019 #5 ramazandeveli dedi: BİOS ayarlarını "DEFAULT" yapınız. BİOS ayarlarından sanırım kapatılmış. Genişletmek için tıkla... Biost açık
ramazandeveli dedi: BİOS ayarlarını "DEFAULT" yapınız. BİOS ayarlarından sanırım kapatılmış. Genişletmek için tıkla... Biost açık
HammerOfOrnn Kilopat Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 472 23 Nisan 2019 #6 Bios’u sıfırlayacaksınız. Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız sistemi güçten kesip bios pilini çıkarmanız yeterli.
Bios’u sıfırlayacaksınız. Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız sistemi güçten kesip bios pilini çıkarmanız yeterli.
Çerekos Decapat Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 58 Yer Paradis Adası Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2019 #7 Asım Demir dedi: Sistemi ve kullandığınız işletim sistemini belirtin. Genişletmek için tıkla... Fakat toplama ramazandeveli dedi: BİOS ayarlarını "DEFAULT" yapınız. BİOS ayarlarından sanırım kapatılmış. Genişletmek için tıkla... Gene aynı sorun oluyor HammerOfOrnn dedi: Bios’u sıfırlayacaksınız. Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız sistemi güçten kesip bios pilini çıkarmanız yeterli. Genişletmek için tıkla... Gene aynı sorun nolur yardım edin HammerOfOrnn dedi: Bios’u sıfırlayacaksınız. Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız sistemi güçten kesip bios pilini çıkarmanız yeterli. Genişletmek için tıkla... Denendi Son düzenleme: 1 Mayıs 2019
Asım Demir dedi: Sistemi ve kullandığınız işletim sistemini belirtin. Genişletmek için tıkla... Fakat toplama ramazandeveli dedi: BİOS ayarlarını "DEFAULT" yapınız. BİOS ayarlarından sanırım kapatılmış. Genişletmek için tıkla... Gene aynı sorun oluyor HammerOfOrnn dedi: Bios’u sıfırlayacaksınız. Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız sistemi güçten kesip bios pilini çıkarmanız yeterli. Genişletmek için tıkla... Gene aynı sorun nolur yardım edin HammerOfOrnn dedi: Bios’u sıfırlayacaksınız. Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız sistemi güçten kesip bios pilini çıkarmanız yeterli. Genişletmek için tıkla... Denendi