Windows Açıldıktan Sonra TUF GTX 1660S Fan Devri Artıyor

Exelderm

Kilopat
Arkadaşlar merhaba.

Asus TUF GTX 1660 Super ekran kartım var. son günlerde yeni bir adet geliştirdi. Bilgisayarı açıyorum, ilk açılışta bütün fanlar yüksek devirde çalışıyor sonra normale dönüyor. Ancak ekran kartı fanları bilgisayar tamamen açılıp masaüstüne geldiğinde fan devrini arttırıyor. GPU Tweak'i açtığım zaman tekrar normal sistem boştaki %24 fan devrine düşüyor. Arka planda kullanan bir uygulama var mı diye baktım ama yok.

Çözümü bilen yardımcı olabilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

BIOS'tan fan ayarlarını otomatiğe aldınız mı? Ayrıca açılışta fanların son devirde dönmesi normal.
kasa ve işlemci fanları otomatikte onlarda sıkıntı yok. bios'ta ekran kartı fan devrini değiştiremiyoruz zaten. Problem masaüstüne gelene kadar düşük devirde olan GPU fanları birden yükseliyor. GPU Tweak'ı açınca düşüyor tekrar.

MSI Afterburner indirip fanları automotic e alın ayarları kaydedip yeniden başlatın.

Mining virüsü olabilir. Kaspersky ve malwarebytes ile ful tarat.

MSI Afterburner indirip fanları automotic e alın ayarları kaydedip yeniden başlatın.
yaptım olmadı.
Mining virüsü olabilir. Kaspersky ve malwarebytes ile ful tarat.
hocam ikisiyle de tarattım olmadı. bilgisayar açılıyor masaüstü geliyor 3-4 saniye sonra fanlar çalışıyor. % devrine de baktım %49'a çıkıyor.
Driver ile alakalıymış. DDU ile son driveri kaldırıp mayıs 466.47'yi kurdum düzeldi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…