Arda_Özan
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar, bundan 4 gün önce kadar bilgisayarımda açılışta bir CMD açılmaya başladı. Ancak hiçbir kod yazmıyor. 0.25 saniye civarında kapanıyor. Az önce de Netflix üzerinden dizi izlerken arkada WhatsApp, Instagram ve Spotify açıktı. Gelen mesajlara yanıt vermek için hızlı bir şekilde iki kez Alt + Tab yapmam gerekti. Bilgisayar bir anda hafifçe takılmaya ve donmaya başladı. Bir kez ekrana giden görüntü gitti. Geri geldi ve sonra tekrar gitti. 10 saniye kadar gelmedi. Geri geldiğinde tüm kontroller donmuştu. Fare imleci hareket ediyor ancak herhangi bir şeye tıklanmıyordu. Alt + F4, görev yöneticisi ve Alt + Tab yapmayı denedim ancak yanıt vermedi. 15 saniye kadar bu şekilde durduktan sonra kendiliğinden kapandı. Tam açmak için düğmesine basacakken kendiliğinden normal bir şekilde açıldı. Şu anda herhangi bir sorun yok gibi. Sıcaklıklar normal, hata raporu yok, mavi ekran yok, kaynak kullanımları normal, donma veya kasma yok. RAM kullanımları yarı kapasitede bile değildi. Kapanana kadar herhangi bir gariplik sezmedim az önce. Aklıma PSU kaynaklı olup olmayacağı geldi. Gün içinde parça parça olmakla birlikte neredeyse 16 saat çalıştı. Son 4 saattir aralıksız çalışıyor. 2 gün öncesinde ise gece yatmadan önce normal şekilde bilgisayarı kapatmaya çalıştım. Bilgisayarı kapat seçeneğini seçtiğime tamamen eminim. Ama bilgisayarım normal bir şekilde kapandıktan sonra 2 saniye içerisinde tekrar kendiliğinden açıldı. İstenen bir dosya veya bilgi olursa belirtmeniz yeterli, seve seve eklerim.
Sistemim:
Sistemim:
- Intel i5 10400.
- 1x16 Ripjaws Red G.Skill 3000 MHz CL16 RAM.
- EVGA RTX 2060 Super.
- Toshiba RCZ500 M.2 SSD 512 GB.
- Toshiba HDWD 110 1 TB HDD.
- ASUS H410M-E anakart.
- Frisby 80 Plus bronz 600W Power Supply (FR-PS6080P)
Son düzenleyen: Moderatör: