JackDaw Hectopat Katılım 2 Eylül 2013 Mesajlar 44 6 Nisan 2015 #1 Arkadaşlar bilgisayar açıldığında hiçbir yere giremiyorum. Yaklaşık 15 saniye sonra masaüstü yenileme benzeri bir şey oluyor. Güvenli modda da bu hatayı verdi: gerekli veriler 0xc000015 durumu yüzünden belleğe aktarilamadi benzeri bir şey idi. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2015
Arkadaşlar bilgisayar açıldığında hiçbir yere giremiyorum. Yaklaşık 15 saniye sonra masaüstü yenileme benzeri bir şey oluyor. Güvenli modda da bu hatayı verdi: gerekli veriler 0xc000015 durumu yüzünden belleğe aktarilamadi benzeri bir şey idi.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 6 Nisan 2015 #2 Malwarebyte ile tarama yapın. CMD açabiliyorsan chkdsk /f /r yapıp sfc /scannow yapın. Hangi işletim sistemini kullanıyorsun?
Malwarebyte ile tarama yapın. CMD açabiliyorsan chkdsk /f /r yapıp sfc /scannow yapın. Hangi işletim sistemini kullanıyorsun?