ASRock A520M HVS anakartta hem Windows 11 hem de Windows 10 kurdum fakat ya hiçbirinde ana ekranı göremiyorum, gördükten 1 dakika sonra onarma ekranına atıyor ya da sürekli restart edip duruyor sistemi.
Bu şekilde olmazsa da sürekli yeniden başlatıp duruyor kendisini.
Sorunu çözdüm anakarttaki USB 3.0 yerine Razer Blackwidow ve V2 fareyi takmıyormuşuz, bir üstündeki USB 2.0'a takınca hiçbir sorun kalmadı. Teşekkür ederim, iyi geceler.
Sorunu çözdüm sanırım klavye ve fareyi sökersem açılıyorlar, taktıktan 1 dk sonra veya direkt sistem kendini yeniden başlatmaya başlıyor. Dandik falanda değiller, ikisi de Razer marka.
Farklı USB yuvalarına takıp deneyince de mi aynısı oluyor? Fare ve klavye yeni miydi ve sağlam olduğundan emin misin? Anakart sıkıntılı gibi geldi bana.
Farklı USB yuvalarına takıp deneyince de mi aynısı oluyor? Fare ve klavye yeni miydi ve sağlam olduğundan emin misin? Anakart sıkıntılı gibi geldi bana.
Sorunu çözdüm anakarttaki USB 3.0 yerine Razer Blackwidow ve V2 fareyi takmıyormuşuz, bir üstündeki USB 2.0'a takınca hiçbir sorun kalmadı. Teşekkür ederim, iyi geceler.
Sorunu çözdüm anakarttaki USB 3.0 yerine Razer Blackwidow ve V2 fareyi takmıyormuşuz, bir üstündeki USB 2.0'a takınca hiçbir sorun kalmadı. Teşekkür ederim.