Rıdvan hoca Hectopat Katılım 24 Ağustos 2019 Mesajlar 27 7 Ekim 2022 #1 Elektrik git gel yaptı tekrar açmaya çalıştığımda her açılışta logoda kalıyor açılmıyor hiçbir şekilde. 3 kere format attım yine aynı problem.
Elektrik git gel yaptı tekrar açmaya çalıştığımda her açılışta logoda kalıyor açılmıyor hiçbir şekilde. 3 kere format attım yine aynı problem.
Çözüm Preaks 8 Ekim 2022 Rıdvan hoca dedi: Elektrik git gel yaptı tekrar açmaya çalıştığımda her açılışta logoda kalıyor açılmıyor hiçbir şekilde. 3 kere format attım yine aynı problem. Genişletmek için tıkla... BIOS pilini sök tak yapın veya BIOS pilini yenileyin.
Rıdvan hoca dedi: Elektrik git gel yaptı tekrar açmaya çalıştığımda her açılışta logoda kalıyor açılmıyor hiçbir şekilde. 3 kere format attım yine aynı problem. Genişletmek için tıkla... BIOS pilini sök tak yapın veya BIOS pilini yenileyin.
Preaks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.014 Makaleler 5 Çözümler 5 8 Ekim 2022 #2 Rıdvan hoca dedi: Elektrik git gel yaptı tekrar açmaya çalıştığımda her açılışta logoda kalıyor açılmıyor hiçbir şekilde. 3 kere format attım yine aynı problem. Genişletmek için tıkla... BIOS pilini sök tak yapın veya BIOS pilini yenileyin. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
Rıdvan hoca dedi: Elektrik git gel yaptı tekrar açmaya çalıştığımda her açılışta logoda kalıyor açılmıyor hiçbir şekilde. 3 kere format attım yine aynı problem. Genişletmek için tıkla... BIOS pilini sök tak yapın veya BIOS pilini yenileyin.
anably Centipat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #3 Rıdvan hoca dedi: Elektrik git gel yaptı tekrar açmaya çalıştığımda her açılışta logoda kalıyor açılmıyor hiçbir şekilde. 3 kere format attım yine aynı problem. Genişletmek için tıkla... PC'de kac depolama alanı var? 2 taneyse baska alana kur BIOS'tan. Artı 0 Eksi
Rıdvan hoca dedi: Elektrik git gel yaptı tekrar açmaya çalıştığımda her açılışta logoda kalıyor açılmıyor hiçbir şekilde. 3 kere format attım yine aynı problem. Genişletmek için tıkla... PC'de kac depolama alanı var? 2 taneyse baska alana kur BIOS'tan.
KS KS Rıdvan hoca Hectopat Katılım 24 Ağustos 2019 Mesajlar 27 8 Ekim 2022 #4 Preaks dedi: BIOS pilini sök tak yapın veya BIOS pilini yenileyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sorun çözüldü. Artı 0 Eksi
Preaks dedi: BIOS pilini sök tak yapın veya BIOS pilini yenileyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sorun çözüldü.