xosmanakcan Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #1 Merhabalar Windows açılırken sinyal yok gözüküyor ama Windows açılıyor ben BIOS'a girmek istiyorum girilmiyor siyah ekranda kalıyor RAM frekansı yükseltmiştim ondan oldu sanırım.
Merhabalar Windows açılırken sinyal yok gözüküyor ama Windows açılıyor ben BIOS'a girmek istiyorum girilmiyor siyah ekranda kalıyor RAM frekansı yükseltmiştim ondan oldu sanırım.
OPERATÖR GOD Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 1.463 Makaleler 6 Çözümler 12 1 Ağustos 2021 #2 Windows geliyor ama Bios girilemiyor ise Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video ile girebilirsiniz. Bendede Ultra Fast Boot olduğu için Windowsdan giriyorum
Windows geliyor ama Bios girilemiyor ise Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video ile girebilirsiniz. Bendede Ultra Fast Boot olduğu için Windowsdan giriyorum