D Dragxcet Femtopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2020 #1 Bilgisayarı açtığımda şifreyi girdikten sonra Windows hazırlanıyor diyor 15 20 dk açılmıyor kalıyor öyle sonra bu yazı çıkıyor üstüne tıklıyorum. Siyah ekran açılıyor.
Bilgisayarı açtığımda şifreyi girdikten sonra Windows hazırlanıyor diyor 15 20 dk açılmıyor kalıyor öyle sonra bu yazı çıkıyor üstüne tıklıyorum. Siyah ekran açılıyor.
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.009 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2020 #2 CTRL+alt+Del denemeye çalıştınız mı?
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.069 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 20 Ekim 2020 #3 Yanlışmı anladım? Login ekranında şifreyi girdikten sonra masaüstüne ulaşmadan Windows hazırlanıyor deyip siyah ekranda kalıyor.
Yanlışmı anladım? Login ekranında şifreyi girdikten sonra masaüstüne ulaşmadan Windows hazırlanıyor deyip siyah ekranda kalıyor.
D Dragxcet Femtopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2020 #4 Emir Bozat dedi: Yanlışmı anladım? Login ekranında şifreyi girdikten sonra masaüstüne ulaşmadan Windows hazırlanıyor deyip siyah ekranda kalıyor. Genişletmek için tıkla... Evet doğru anladın ama bide nvidia control panel not found falan yazıyor Silinen üye dedi: CTRL+alt+Del denemeye çalıştınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet
Emir Bozat dedi: Yanlışmı anladım? Login ekranında şifreyi girdikten sonra masaüstüne ulaşmadan Windows hazırlanıyor deyip siyah ekranda kalıyor. Genişletmek için tıkla... Evet doğru anladın ama bide nvidia control panel not found falan yazıyor Silinen üye dedi: CTRL+alt+Del denemeye çalıştınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.069 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 20 Ekim 2020 #5 Dragxcet dedi: Evet doğru anladın ama bir de NVIDIA Control panel not found falan yazıyor. Evet. Genişletmek için tıkla... Bu yeni çıkan Windows 10 2004 sürümünemi güncellediniz.
Dragxcet dedi: Evet doğru anladın ama bir de NVIDIA Control panel not found falan yazıyor. Evet. Genişletmek için tıkla... Bu yeni çıkan Windows 10 2004 sürümünemi güncellediniz.
D Dragxcet Femtopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2020 #6 Emir Bozat dedi: Bu yeni çıkan Windows 10 2004 sürümünemi güncellediniz. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki vatan bilgisayar yükledi ama orijinal windows değil bildiğim kadarıyla
Emir Bozat dedi: Bu yeni çıkan Windows 10 2004 sürümünemi güncellediniz. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki vatan bilgisayar yükledi ama orijinal windows değil bildiğim kadarıyla
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.069 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 20 Ekim 2020 #7 Dragxcet dedi: Bilmiyorum ki Vatan Bilgisayar yükledi ama orijinal Windows değil bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Eğer içinde herhangi önemi dosyalarınız yoksa temiz bir Windows 10 kurmayı deneyin.
Dragxcet dedi: Bilmiyorum ki Vatan Bilgisayar yükledi ama orijinal Windows değil bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Eğer içinde herhangi önemi dosyalarınız yoksa temiz bir Windows 10 kurmayı deneyin.
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2020 #8 Format atmayı bir deneyin.