Ahmet İnanoğlu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 2.984 Çözümler 9 Yer İstanbul/Ataşehir 7 Ocak 2021 #11 Emir Bozat dedi: Görev çubuğundaki ses açma butonuna sağ tıklayın ve ses efektine tıklayın orada Windows başlangıç sesini çal açık mı? Genişletmek için tıkla... Hocam oraya girdim, daha sonra nereye bakacağım? Dediğiniz yere baktım Windows başlangıç sesini çal tiki kapalı gözüküyor. Son düzenleme: 7 Ocak 2021
Emir Bozat dedi: Görev çubuğundaki ses açma butonuna sağ tıklayın ve ses efektine tıklayın orada Windows başlangıç sesini çal açık mı? Genişletmek için tıkla... Hocam oraya girdim, daha sonra nereye bakacağım? Dediğiniz yere baktım Windows başlangıç sesini çal tiki kapalı gözüküyor.
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 7 Ocak 2021 #12 Ahmet İnanoğlu dedi: Hocam oraya girdim, daha sonra nereye bakacağım? Dediğiniz yere baktım Windows başlangıç sesini çal tiki kapalı gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hocam o açıksa olabilir diye düşünüyordum.
Ahmet İnanoğlu dedi: Hocam oraya girdim, daha sonra nereye bakacağım? Dediğiniz yere baktım Windows başlangıç sesini çal tiki kapalı gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hocam o açıksa olabilir diye düşünüyordum.
Ahmet İnanoğlu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 2.984 Çözümler 9 Yer İstanbul/Ataşehir 7 Ocak 2021 #13 Emir Bozat dedi: Hocam o açıksa olabilir diye düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... Sanırım Windows kaynaklı bir yazılımsal durum. Gün içinde açarken olmadı bu bahsettiğim olay. Ayrıca, olay görüntüleyicisi>windows günlükleri altındaki "iletilen olaylar" da herhangi bir şey gözükmüyor. Sanırım problem yok değil mi?
Emir Bozat dedi: Hocam o açıksa olabilir diye düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... Sanırım Windows kaynaklı bir yazılımsal durum. Gün içinde açarken olmadı bu bahsettiğim olay. Ayrıca, olay görüntüleyicisi>windows günlükleri altındaki "iletilen olaylar" da herhangi bir şey gözükmüyor. Sanırım problem yok değil mi?