Çözüldü Windows açılış ekranında donma sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Barismichele

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarı yazlığa getirdim, açtığımda bu ekranda donup kalıyor, donmadan hemen önce BIOS'a girebiliyorum. Windows SSD'de yüklü, SSD'yi cikarip taktım bağlantıları kontrol ettim, aynı ekranda dondu. BIOS pilini çıkardım 15 dk bekleyip taktım yine aynı ekranda dondu.
Not: Donduktan sonra klavye ve mouse da çalısmıyor. Ișıkları sönüyor.
2. bir bilgisayarın Windows yuklu HDD'sini cikarip taktım onda da aynı ekranı verdi, lütfen yardım edin.

P_20180712_012911-1280x720.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bilgisayarı mahalle bilgisayarcısına götürdüm, genel bakımını yaptılar ve düzeldi şu anda sıkıntısız çalışıyor.
Arkadaşım bende de bir zamanlar olmuştu başıma 2 defa geldi birisinde termal bakım yaptım parçaları söküp komple temizledim baya bi kullandım. Parçaları tek tek sentetik tiner ve boya fırçası ile temizledim. İşlemcinin macununu değiştirdim sorun düzeldi. Yaklaşık 1 sene kadar kullandım ardından bir daha aynı hatayı aldım yeniden parçaları temizledim açılmadı bu sefer ''görüntü yok'' hatası aldım eğer parçaları temizlediysen düzelmezse tek tek parçaları deneyebilirsin. Power Supply de olan bir sıkıntı sebep olabiliyor. RAM de veya RAM soketinde olan bir sıkıntı sebep olabiliyor. Ekran kartında ki bir sıkıntı sebep olabiliyor. Bunların hiç birinde olmazsa zaten geriye tek bir çare kalıyor ya işlemci de bir sıkıntı var ya da anakartta bir arıza var.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı