GenShepherd
Decapat
Açılışa müzikli intro koymak istiyorum mümkün müdür? W11 için.
Çok zor nadir 3.parti programlar olabilir ama muhtemelen çalışmaz derin sistem erişimi lazım.Linux olsa kolaydı.Açılışa müzikli intro koymak istiyorum mümkün müdür? W11 için.
Çok zor nadir 3.parti programlar olabilir ama muhtemelen çalışmaz derin sistem erişimi lazım.Linux olsa kolaydı.
Linux değil maalesef :/Windows'ta yapamazsınız ki zaten açılışın uzun sürmemesi önemli.
Aslında açılışta ama şifre kısmında olmasını istiyordum.Windows'ta yapamazsınız ki zaten açılışın uzun sürmemesi önemli.
Şimdi şöyle çekirdek yüklenirken yapamazsın bu smss.exe işini bitirene ve kullanıcı oturumu açılana kadar devam eder ama LogonUI'ın açılması ile bunun arasındaki süre genelde çok azdır belki bir yol düşünülebilir ama yine değmez.Aslında açılışta ama şifre kısmında olmasını istiyordum.
Şimdi şöyle çekirdek yüklenirken yapamazsın bu smss.exe işini bitirene ve kullanıcı oturumu açılana kadar devam eder ama logonuı'ın açılması ile bunun arasındaki süre genelde çok azdır belki bir yol düşünülebilir ama yine değmez.
Tam şifre girme kısmında istiyorum derken bu tam olarak nasıl bir şey? Yani sonuçta bilgisayar hazır introya ne gerek var.
Mantıklı bir sebepBiraz fantezi![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.