Windows açılışına intro koymak mümkün mü?

Çok zor nadir 3.parti programlar olabilir ama muhtemelen çalışmaz derin sistem erişimi lazım.Linux olsa kolaydı.
Windows'ta yapamazsınız ki zaten açılışın uzun sürmemesi önemli.
Linux değil maalesef :/
Windows'ta yapamazsınız ki zaten açılışın uzun sürmemesi önemli.
Aslında açılışta ama şifre kısmında olmasını istiyordum.

Aslında açılışta ama şifre kısmında olmasını istiyordum.
Şimdi şöyle çekirdek yüklenirken yapamazsın bu smss.exe işini bitirene ve kullanıcı oturumu açılana kadar devam eder ama LogonUI'ın açılması ile bunun arasındaki süre genelde çok azdır belki bir yol düşünülebilir ama yine değmez.

Tam şifre girme kısmında istiyorum derken bu tam olarak nasıl bir şey? Yani sonuçta bilgisayar hazır introya ne gerek var.

Şimdi şöyle çekirdek yüklenirken yapamazsın bu smss.exe işini bitirene ve kullanıcı oturumu açılana kadar devam eder ama logonuı'ın açılması ile bunun arasındaki süre genelde çok azdır belki bir yol düşünülebilir ama yine değmez.

Tam şifre girme kısmında istiyorum derken bu tam olarak nasıl bir şey? Yani sonuçta bilgisayar hazır introya ne gerek var.

Biraz fantezi :D

Mantıklı bir sebep 😀. Aklıma gelen en erken müdahale edecek ve en mantıklı şey sürücü yazmak. Ama sorun şu ki bunu muhtemelen kimse yapmakla uğraşmadığı için kodu sizin yazmanız lazım 😃. Sys dosyası yazarak isterseniz çekirdeğin içindeki fonksiyonları bile değiştirebilirsiniz hatta mavi ekranı veren fonksiyonu bile ama çekirdeğin fonksiyonlarını değiştirmek gerçekten çok tehlikeli ve kararsızlığı bozabilir o yüzden kendi başına çalışan bir sürücü yazmanız daha iyi olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı