B Burhan Yasin Köse Hectopat Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 157 Yer Uşak 18 Eylül 2022 #1 Bilen birisi yardımcı olursa sevinirim. Kullandığım cihaz eski bir laptop olduğu için sistem özelliklerini tam olarak bilmiyorum o yüzden belirtemedim. minidump.rar drive.google.com
Bilen birisi yardımcı olursa sevinirim. Kullandığım cihaz eski bir laptop olduğu için sistem özelliklerini tam olarak bilmiyorum o yüzden belirtemedim. minidump.rar drive.google.com
KS KS B Burhan Yasin Köse Hectopat Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 157 Yer Uşak 21 Temmuz 2023 #11 EgeN7 dedi: DDU ile sildikten sonra bunu yüklediniz değil mi? Yani temiz bir şekilde silip tekrar yüklediniz. Genişletmek için tıkla... Evet hocam. @EgeN7 hocam bu PC için Bluetooth driver de bulabilir miyiz? Son düzenleme: 21 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
EgeN7 dedi: DDU ile sildikten sonra bunu yüklediniz değil mi? Yani temiz bir şekilde silip tekrar yüklediniz. Genişletmek için tıkla... Evet hocam. @EgeN7 hocam bu PC için Bluetooth driver de bulabilir miyiz?