BennErenn Hectopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2024 #1 Bilgisayarı yeni kurdum, şifre belirlemedim daha önce. PC'yi yeniden başlattığımda şifre istiyor ne yapabilirim giriş yapamıyorum? Dosya Ekleri 17130296613252698420661950617343.jpg 58,9 KB · Görüntüleme: 66
Bilgisayarı yeni kurdum, şifre belirlemedim daha önce. PC'yi yeniden başlattığımda şifre istiyor ne yapabilirim giriş yapamıyorum?
waren586450 Picopat Katılım 15 Mart 2024 Mesajlar 338 Çözümler 2 13 Nisan 2024 #2 YouTube'da bir video görmüştüm, kurtarma kısmında şifre kırılıyordu bulursam atayım. Ben yaptığımda olmuştu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodakini dener misin?
YouTube'da bir video görmüştüm, kurtarma kısmında şifre kırılıyordu bulursam atayım. Ben yaptığımda olmuştu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodakini dener misin?
BennErenn Hectopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2024 #3 Parola kısmına bir şey yazmadan girince açıldı teşekkürler.
RockyHighway79 Centipat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 437 Çözümler 5 13 Nisan 2024 #4 BennErenn dedi: Bilgisayarı yeni kurdum, şifre belirlemedim daha önce. PC'yi yeniden başlattığımda şifre istiyor ne yapabilirim giriş yapamıyorum? Genişletmek için tıkla... Hiç şifre girmeden şuradaki butona basar mısınız?
BennErenn dedi: Bilgisayarı yeni kurdum, şifre belirlemedim daha önce. PC'yi yeniden başlattığımda şifre istiyor ne yapabilirim giriş yapamıyorum? Genişletmek için tıkla... Hiç şifre girmeden şuradaki butona basar mısınız?
Kertaumaka Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 443 Çözümler 2 13 Nisan 2024 #5 waren586450 dedi: YouTube'da bir video görmüştüm, kurtarma kısmında şifre kırılıyordu bulursam atayım. Ben yaptığımda olmuştu. Genişletmek için tıkla... O artık kırılmıyor canımya. Microsoft çalışıyor sadece kurtarmak için bir USB ve ikincil bilgisayara ihtiyacı var. RockyHighway79 dedi: Eki Görüntüle 2167544 hiç şifre girmeden şuradaki butona basar mısınız? Genişletmek için tıkla... Yeni çaktım Windows şifre koymasını istiyormuş adamdan güvenlik için haha.
waren586450 dedi: YouTube'da bir video görmüştüm, kurtarma kısmında şifre kırılıyordu bulursam atayım. Ben yaptığımda olmuştu. Genişletmek için tıkla... O artık kırılmıyor canımya. Microsoft çalışıyor sadece kurtarmak için bir USB ve ikincil bilgisayara ihtiyacı var. RockyHighway79 dedi: Eki Görüntüle 2167544 hiç şifre girmeden şuradaki butona basar mısınız? Genişletmek için tıkla... Yeni çaktım Windows şifre koymasını istiyormuş adamdan güvenlik için haha.
waren586450 Picopat Katılım 15 Mart 2024 Mesajlar 338 Çözümler 2 13 Nisan 2024 #6 Kertaumaka dedi: O artık kırılmıyor canımya. Microsoft çalışıyor sadece kurtarmak için bir USB ve ikincil bilgisayara ihtiyacı var. Yeni çaktım Windows şifre koymasını istiyormuş adamdan güvenlik için haha. Genişletmek için tıkla... Artık çalışmıyorsa kusuruma bakmayın, ben geçen sene denemiştim
Kertaumaka dedi: O artık kırılmıyor canımya. Microsoft çalışıyor sadece kurtarmak için bir USB ve ikincil bilgisayara ihtiyacı var. Yeni çaktım Windows şifre koymasını istiyormuş adamdan güvenlik için haha. Genişletmek için tıkla... Artık çalışmıyorsa kusuruma bakmayın, ben geçen sene denemiştim
3 387354 Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.409 Çözümler 26 13 Nisan 2024 #7 Kertaumaka dedi: O artık kırılmıyor canımya. Microsoft çalışıyor sadece kurtarmak için bir USB ve ikincil bilgisayara ihtiyacı var. Yeni çaktım Windows şifre koymasını istiyormuş adamdan güvenlik için haha. Genişletmek için tıkla... Bende senin mesajı okuyunca çaktım olayı.
Kertaumaka dedi: O artık kırılmıyor canımya. Microsoft çalışıyor sadece kurtarmak için bir USB ve ikincil bilgisayara ihtiyacı var. Yeni çaktım Windows şifre koymasını istiyormuş adamdan güvenlik için haha. Genişletmek için tıkla... Bende senin mesajı okuyunca çaktım olayı.