Herkese merhaba öncelikle 2 gün önce bilgisayar kendi kendini güncellemek için yeniden başlattı kendini. Daha %30 iken elektrikler bir anlığına gidip geldi ve bu olay 4 defa yaşandı. Bilgisayarı tekrar açmaya çalıştığımda ise Windows açılmadan siyah ekranda beyaz bir tire yanıp sönüyor ve hiçbir şey olmuyor. Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.
Herkese merhaba öncelikle 2 gün önce bilgisayar kendi kendini güncellemek için yeniden başlattı kendini. Daha %30 iken elektrikler bir anlığına gidip geldi ve bu olay 4 defa yaşandı. Bilgisayarı tekrar açmaya çalıştığımda ise Windows açılmadan siyah ekranda beyaz bir tire yanıp sönüyor ve hiçbir şey olmuyor. Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.
Ben dvd den format atmayı denedim DVD-ROM u en üste aldım ama dvd mi okumadı yeni bir hardisk alıp denedim yine aynı hatayı aldım bu sfer de hardiski alıp farklı bir pc de denedim ama yine aynı
Ben DVD'den format atmayı denedim DVD-ROM'u en üste aldım ama DVD mi okumadı yeni bir hard disk alıp denedim yine aynı hatayı aldım bu sfer de hard diski alıp farklı bir PC de denedim ama yine aynı.