Windows açılmama problemi

hakanus

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bir internet sitesinden bilgisayar topladım ödeme kısmında sistem ve montaj hizmetini seçip sipariş verdim 1 saat önce elime geçti fakat bilgisayarı açmaya çalıştığımda böyle bir hatayla karşılaşıyorum ne yapmam lazım?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoya göz atabilirsin.

Montaj hizmetine işletim sistemi kurulumu dahil değildir. Windows kuracaksanız en son 2004 sürümü yerine 1909 sürümünü kurmanızı tavsiye ederim. 2004 sürümünün bolca sıkıntılı bir sürüm olduğu söyleniyor.

Kibarca soru sormuşum bazı çok komik arkadaşlar espri yapmış ayrıca mizah kalitesi çok yüksek gülmekten yerlere yatıyorum.
Teşekkür ederim.

Bu attığınızı denetiyorum arkadaşa fakat SSD seçmeme rağmen yine olmuyor diyor. Windows kurulumu olmama şansı var mı? Bilmiyorum bu konuları mazur görün.

Son düzenleme:
Kara listeye aldığım kimse de yok, mesajını göremiyorum desem. Kim dalga geçmiş? Gayet normal mesajlar. Ya boot edecek bir işletim sistemi yok ortada yada boot sıralaması hatalı.​
Belli mi olur, taşıma esnasında disk zarar görmüştür. Diski bağlantılarında sorun olmuştur.​

Allah razı olsun Allah ne muradınız varsa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…