E elzem56 Centipat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış 2 Mart 2020 #11 MayCrasH dedi: Bak şu an sistemin HDD ile hiçbir alakası yok, sistem büyük ihtimal NVMe diske kurulu. İlk önce yukarıdaki dediğim Memtest86 testini yapar mısın? Genişletmek için tıkla... Tamam yapıp yazacağım, teşekkür ederim.
MayCrasH dedi: Bak şu an sistemin HDD ile hiçbir alakası yok, sistem büyük ihtimal NVMe diske kurulu. İlk önce yukarıdaki dediğim Memtest86 testini yapar mısın? Genişletmek için tıkla... Tamam yapıp yazacağım, teşekkür ederim.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2020 #12 Memtest86 testi Windows ortamı gerektirmiyor, farklı bir bilgisayar ile flash belleğe yazdırın ve testi başlatın, gerekli bilgileri yukarıda atmıştım.
Memtest86 testi Windows ortamı gerektirmiyor, farklı bir bilgisayar ile flash belleğe yazdırın ve testi başlatın, gerekli bilgileri yukarıda atmıştım.
E elzem56 Centipat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış 5 Mart 2020 #13 MayCrasH dedi: Aldığın hatanın ekran görüntüsü var mı? Bellekler anakartı bu şekilde takılı demi? Eki Görüntüle 508689 Kurulum ekranı gelmiyorsa hata veriyor mu? Genişletmek için tıkla... RAM'leri sizin dediğiniz şekilde taktım, şimdi de PC açılıyor, ekrana görüntü gelmiyor ve bir süre sonra PC kapanıyor maalesef.
MayCrasH dedi: Aldığın hatanın ekran görüntüsü var mı? Bellekler anakartı bu şekilde takılı demi? Eki Görüntüle 508689 Kurulum ekranı gelmiyorsa hata veriyor mu? Genişletmek için tıkla... RAM'leri sizin dediğiniz şekilde taktım, şimdi de PC açılıyor, ekrana görüntü gelmiyor ve bir süre sonra PC kapanıyor maalesef.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2020 #14 Bilgisayar kapalı iken Clear CMOS butonuna bastın mı?
E elzem56 Centipat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış 5 Mart 2020 #15 MayCrasH dedi: Bilgisayar kapalı iken clear CMOS butonuna bastın mı? Eki Görüntüle 509536 Genişletmek için tıkla... Bastım şimdi, tekrar PC'yi açtım ama aynı sorun devam ediyor.
MayCrasH dedi: Bilgisayar kapalı iken clear CMOS butonuna bastın mı? Eki Görüntüle 509536 Genişletmek için tıkla... Bastım şimdi, tekrar PC'yi açtım ama aynı sorun devam ediyor.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2020 #16 Bellekleri dediğim şekilde anakartın kitapçığında yazan şekil, o halde bile çalışmıyorsa Vatan Bilgisayar ile konuş, anakartta problem olabilir.
Bellekleri dediğim şekilde anakartın kitapçığında yazan şekil, o halde bile çalışmıyorsa Vatan Bilgisayar ile konuş, anakartta problem olabilir.
E elzem56 Centipat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış 5 Mart 2020 #17 MayCrasH dedi: Bellekleri dediğim şekilde anakartın kitapçığında yazan şekil, o halde bile çalışmıyorsa Vatan Bilgisayar ile konuş, anakartta problem olabilir. Genişletmek için tıkla...
MayCrasH dedi: Bellekleri dediğim şekilde anakartın kitapçığında yazan şekil, o halde bile çalışmıyorsa Vatan Bilgisayar ile konuş, anakartta problem olabilir. Genişletmek için tıkla...
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2020 #18 Tamam doğru kitapçığa göre doğru takılmış fakat açılması gerekli, istersen A1'e takılı belleği çıkar tek başına C1 takılı kalsın öyle dene, fakat bu çözüm değil, her halükarda bir bellek yuvasında problem olduğunu gösteriyor.
Tamam doğru kitapçığa göre doğru takılmış fakat açılması gerekli, istersen A1'e takılı belleği çıkar tek başına C1 takılı kalsın öyle dene, fakat bu çözüm değil, her halükarda bir bellek yuvasında problem olduğunu gösteriyor.
E elzem56 Centipat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış 5 Mart 2020 #19
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2020 #20 Yukarıdaki dediklerim ek olarak işe yarar mı bilmiyorum sıvı soğutmayı biraz gevşetmeyi deneyebilirsin.
Yukarıdaki dediklerim ek olarak işe yarar mı bilmiyorum sıvı soğutmayı biraz gevşetmeyi deneyebilirsin.