E elzem56 Centipat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış 5 Mart 2020 #21 Bu geldi ekrana. Dosya Ekleri 20200305_003318.jpg 595,6 KB · Görüntüleme: 25
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2020 #22 A1'e takılı belleği çıkardın galiba 8GB bellek gözüküyor, donanım değiştiği için BIOS ayarlarının sıfırlandığını söylüyor F1 diyerek BIOS'u kur.
A1'e takılı belleği çıkardın galiba 8GB bellek gözüküyor, donanım değiştiği için BIOS ayarlarının sıfırlandığını söylüyor F1 diyerek BIOS'u kur.
E elzem56 Centipat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış 5 Mart 2020 #23 Şu an Windows açıldı, kapatıp tekrar açsam açılır mı ki acaba? Genelde 2. de tekrar açılmıyor. Deneyeyim mi?
Şu an Windows açıldı, kapatıp tekrar açsam açılır mı ki acaba? Genelde 2. de tekrar açılmıyor. Deneyeyim mi?
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2020 #24 Dene.
E elzem56 Centipat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış 5 Mart 2020 #25 MayCrasH dedi: Dene. Genişletmek için tıkla... Tekrar açıldı, oldu sonunda. Çok teşekkür ederim. Sıkıntı RAM'de mi o zaman?
MayCrasH dedi: Dene. Genişletmek için tıkla... Tekrar açıldı, oldu sonunda. Çok teşekkür ederim. Sıkıntı RAM'de mi o zaman?
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2020 #26 RAM veya anakart ikisinden birisi, Vatan Bilgisayar ile konuşun bu durumu.
E elzem56 Centipat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış 5 Mart 2020 #27 MayCrasH dedi: RAM veya anakart ikisinden birisi, Vatan Bilgisayar ile konuşun bu durumu. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, çok teşekkür ederim. Allah razı olsun vakit ayırdınız. Yarın görüşüp yine yazarım. Şimdi 2.RAM'i tekrar taktım aynı sıkıntı oluştu. İnşallah aradan 2 ay zaman geçti. Sıkıntı yapmazlar.
MayCrasH dedi: RAM veya anakart ikisinden birisi, Vatan Bilgisayar ile konuşun bu durumu. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, çok teşekkür ederim. Allah razı olsun vakit ayırdınız. Yarın görüşüp yine yazarım. Şimdi 2.RAM'i tekrar taktım aynı sıkıntı oluştu. İnşallah aradan 2 ay zaman geçti. Sıkıntı yapmazlar.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2020 #28 Garanti bunun için var, malı sattım bizden çıktı yapacaklarını sanmıyorum.
E elzem56 Centipat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış 5 Mart 2020 #29 MayCrasH dedi: Garanti bunun için var, malı sattım bizden çıktı yapacaklarını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Valla siz olmasanız çözemezdim, yazılımsal sandığım şey donanımsal çıktı. Yarın sabah halledeceğim. İyi geceler, Allah'ım kötü gün göstermesin sana, ne kadar teşekkür etsem az.
MayCrasH dedi: Garanti bunun için var, malı sattım bizden çıktı yapacaklarını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Valla siz olmasanız çözemezdim, yazılımsal sandığım şey donanımsal çıktı. Yarın sabah halledeceğim. İyi geceler, Allah'ım kötü gün göstermesin sana, ne kadar teşekkür etsem az.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2020 #30 Konuya cevap geldiği zaman bana bildirim gelsin diye yazıyorum bu mesajı. *Cevap vermeyeceksen lütfen altına "tamam, peki" gibi cümleler yazma*
Konuya cevap geldiği zaman bana bildirim gelsin diye yazıyorum bu mesajı. *Cevap vermeyeceksen lütfen altına "tamam, peki" gibi cümleler yazma*