Windows Activation Script Nedir?

Flakko

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar, GitHub'da böyle bir proje var. KMS ile alakalı değil sanırım. Bu script dijital olarak etkinleştirme yapıyor. Yani kuruluşa bağlı KMS gibi bir etkinleştirme değil ve süresiz etkinleştirme. Key kullanmış gibi. Deneyen var mı? Ben sanal makine de denedim ve bir sıkıntı görmedim. Slmgr ile CMD'den kontrol ettim. Normal key girmiş gibiydi her şey.

Son düzenleyen: Moderatör:
Activation Type Supported Product Activation Period ---------------------------------------------------------------------------------------------- Digital License - Windows 10 - Permanent KMS38 - Windows 10 / Server - Until the year 2038 Online KMS - Windows / Server / Office - For 180 Days, renewal task needs to be created for lifetime auto activation.

KMS'nun farklı bir hali olmasın?

Bu konular onaylanacak mı onaylanmayacak mı bir karar versinler önce. Ben geçen gün mesajda belirttim mesajı sildiler bi adam gibi yapın işinizi arkadaş.
Ben sanırım kms38 yöntemi ile yaptım 3 yöntem var. Diğer yöntemeler sanırım anakarta da gömüyor keyi falan, neyi gömüyorsa artık.

Digital olan KMS değil galiba.

GitHub Microsoft'un değil mi? Nasıl izin veriyor böyle projelere

Kms nin yan dalı bu

Hem KMS hem de HWID var sanırım kodda.
KMS tek başına "o kadar da" zararlı bir şey değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…