6 697569 Picopat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 20 15 Ağustos 2023 #1 Windows'un altında Kali Linux çalıştırmaya çalışıyordum hata kodu geliyor. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2023
Windows'un altında Kali Linux çalıştırmaya çalışıyordum hata kodu geliyor. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.016 Çözümler 73 Yer İstanbul 15 Ağustos 2023 #2 697569 dedi: Eki Görüntüle 1903724 Windows'un altında Kali Linux çalıştırmaya çalışıyordum hata kodu geliyor. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... WSL için gerekli olan seçeneği Windows özelliklerini aç/kapa menüsünden etkinleştirdiniz mi?
697569 dedi: Eki Görüntüle 1903724 Windows'un altında Kali Linux çalıştırmaya çalışıyordum hata kodu geliyor. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... WSL için gerekli olan seçeneği Windows özelliklerini aç/kapa menüsünden etkinleştirdiniz mi?
6 697569 Picopat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 20 15 Ağustos 2023 #3 The User 0 dedi: WSL için gerekli olan seçeneği Windows özelliklerini aç/kapa menüsünden etkinleştirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... sorunu şöyle çözdüm, cmd administrator; wsl --install Genişletmek için tıkla... dism.exe /online /enable-feature /featurename:Microsoft-Windows-Subsystem-Linux /all /norestart Genişletmek için tıkla... dism.exe /online /enable-feature /featurename:VirtualMachinePlatform /all /norestart Genişletmek için tıkla... wsl --set-default-version 2 Genişletmek için tıkla...
The User 0 dedi: WSL için gerekli olan seçeneği Windows özelliklerini aç/kapa menüsünden etkinleştirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... sorunu şöyle çözdüm, cmd administrator; wsl --install Genişletmek için tıkla... dism.exe /online /enable-feature /featurename:Microsoft-Windows-Subsystem-Linux /all /norestart Genişletmek için tıkla... dism.exe /online /enable-feature /featurename:VirtualMachinePlatform /all /norestart Genişletmek için tıkla... wsl --set-default-version 2 Genişletmek için tıkla...