EreNCanbaZ Centipat Katılım 26 Eylül 2023 Mesajlar 50 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #1 Anakart A320-MH Merhaba anakart modelimi biliyorum sistem bilgisine ve Dxdiag'a girdiğim zaman "sistem üreticisi, sistem modeli, temel kart üreticisi, temel kart ürünü, temel kart sürümü" yerinde rastgele sayı ve harfler yazıyor bunu nasıl çözerim? Anakartım A320M-H.
Merhaba anakart modelimi biliyorum sistem bilgisine ve Dxdiag'a girdiğim zaman "sistem üreticisi, sistem modeli, temel kart üreticisi, temel kart ürünü, temel kart sürümü" yerinde rastgele sayı ve harfler yazıyor bunu nasıl çözerim? Anakartım A320M-H.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.375 Makaleler 6 Çözümler 563 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 28 Ocak 2025 #2 @EreNCanbaZ CPU-Z ile Mainboard sekmesine bakın. CPUID CPUID brings you system & hardware benchmark, monitoring, reporting quality softwares for your Windows & Android devices www.cpuid.com Arama kutusuna msinfo yazıp çalıştırın. Sonuçları paylaşın. Artı 0 Eksi
@EreNCanbaZ CPU-Z ile Mainboard sekmesine bakın. CPUID CPUID brings you system & hardware benchmark, monitoring, reporting quality softwares for your Windows & Android devices www.cpuid.com Arama kutusuna msinfo yazıp çalıştırın. Sonuçları paylaşın.
OktayBzdrs Femtopat Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #3 turko35408 dedi: @EreNCanbaZ CPU-Z ile Mainboard sekmesine bakın. CPUID CPUID brings you system & hardware benchmark, monitoring, reporting quality softwares for your Windows & Android devices www.cpuid.com Arama kutusuna msinfo yazıp çalıştırın. Sonuçları paylaşın. Genişletmek için tıkla... Bende aynı sorunu yaşıyorum yardımcı olur musun? Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: @EreNCanbaZ CPU-Z ile Mainboard sekmesine bakın. CPUID CPUID brings you system & hardware benchmark, monitoring, reporting quality softwares for your Windows & Android devices www.cpuid.com Arama kutusuna msinfo yazıp çalıştırın. Sonuçları paylaşın. Genişletmek için tıkla... Bende aynı sorunu yaşıyorum yardımcı olur musun?
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.375 Makaleler 6 Çözümler 563 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 30 Ocak 2025 #4 OktayBzdrs dedi: Bende aynı sorunu yaşıyorum yardımcı olur musun? Eki Görüntüle 2410978 Genişletmek için tıkla... AIDA64 ile bakın. AIDA64 Extreme v8.00 Download AIDA64 Extreme is a streamlined Windows diagnostic and benchmarking software for home users. AIDA64 Extreme provides a wide range of features to as www.techpowerup.com Artı 0 Eksi
OktayBzdrs dedi: Bende aynı sorunu yaşıyorum yardımcı olur musun? Eki Görüntüle 2410978 Genişletmek için tıkla... AIDA64 ile bakın. AIDA64 Extreme v8.00 Download AIDA64 Extreme is a streamlined Windows diagnostic and benchmarking software for home users. AIDA64 Extreme provides a wide range of features to as www.techpowerup.com
OktayBzdrs Femtopat Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #5 turko35408 dedi: AIDA64 ile bakın. AIDA64 Extreme v8.00 Download AIDA64 Extreme is a streamlined Windows diagnostic and benchmarking software for home users. AIDA64 Extreme provides a wide range of features to as www.techpowerup.com Genişletmek için tıkla... Orada da aynı random sayı ve harfler var Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: AIDA64 ile bakın. AIDA64 Extreme v8.00 Download AIDA64 Extreme is a streamlined Windows diagnostic and benchmarking software for home users. AIDA64 Extreme provides a wide range of features to as www.techpowerup.com Genişletmek için tıkla... Orada da aynı random sayı ve harfler var
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.375 Makaleler 6 Çözümler 563 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 30 Ocak 2025 #6 Anakart bilinen bir marka mı? Yurt dışından mı aldınız? Artı 0 Eksi
OktayBzdrs Femtopat Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #7 turko35408 dedi: Anakart bilinen bir marka mı? Yurt dışından mı aldınız? Genişletmek için tıkla... Gigabyte B450M geçenlerde oyun indirdim PC reset attı kendine sonuç bu OktayBzdrs dedi: Gigabyte B450M geçenlerde oyun indirdim PC reset attı kendine sonuç bu Genişletmek için tıkla... +Format ve biosuda sıfırladım bir türlü düzelmedi Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Anakart bilinen bir marka mı? Yurt dışından mı aldınız? Genişletmek için tıkla... Gigabyte B450M geçenlerde oyun indirdim PC reset attı kendine sonuç bu OktayBzdrs dedi: Gigabyte B450M geçenlerde oyun indirdim PC reset attı kendine sonuç bu Genişletmek için tıkla... +Format ve biosuda sıfırladım bir türlü düzelmedi
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.375 Makaleler 6 Çözümler 563 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 30 Ocak 2025 #8 BIOS'u güncelleyin ya da yeniden kurun. Artı 0 Eksi
ssgore Centipat Katılım 23 Aralık 2024 Mesajlar 607 Çözümler 26 30 Ocak 2025 #9 OktayBzdrs dedi: Gigabyte B450M geçenlerde oyun indirdim PC reset attı kendine sonuç bu +Format ve biosuda sıfırladım bir türlü düzelmedi Genişletmek için tıkla... Orijinal olmayan, modlu BIOS yüklemiş olabilir misiniz? Artı 0 Eksi
OktayBzdrs dedi: Gigabyte B450M geçenlerde oyun indirdim PC reset attı kendine sonuç bu +Format ve biosuda sıfırladım bir türlü düzelmedi Genişletmek için tıkla... Orijinal olmayan, modlu BIOS yüklemiş olabilir misiniz?
OktayBzdrs Femtopat Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #10 ssgore dedi: Orijinal olmayan, modlu BIOS yüklemiş olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yok orijinal kendi sitesinden indirdim BIOS'u güncelledim en güncel versiyonunda şu anda Artı 0 Eksi
ssgore dedi: Orijinal olmayan, modlu BIOS yüklemiş olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yok orijinal kendi sitesinden indirdim BIOS'u güncelledim en güncel versiyonunda şu anda