Çözüldü Windows Apps klasör izni ileride problem yaşatır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ahmtfy

Picopat
Daha fazla  
Merhabalar, program files içindeki Windows Apps klasörünün yetkisini üzerime aldım ve şu anlık bir sıkıntı yok fakat ileride 26H2 gibi bir sürüm çıktığında mesela bu olay ayak bağı olur mu yoksa hiçbir sıkıntı olmaz mı?

Merhabalar, program files içindeki Windows Apps klasörünün yetkisini üzerime aldım ve şu anlık bir sıkıntı yok fakat ileride 26H2 gibi bir sürüm çıktığında mesela bu olay ayak bağı olur mu yoksa hiçbir sıkıntı olmaz mı?
Sıkıntı olmaz.

Çözüm
Teşekkürler. Çok kafamı kurcalamıştı ChatGPT ileride büyük güncellemelerde sıkıntı olabilir dediği için daha sonrasında bunu yapan bir sürü kişi olduğunu görmüştüm sormak istedim. 😊

Teşekkürler. Çok kafamı kurcalamıştı ChatGPT ileride büyük güncellemelerde sıkıntı olabilir dediği için daha sonrasında bunu yapan bir sürü kişi olduğunu görmüştüm sormak istedim. 😊
Ben de girebiliyorum zaten. İznin var diye sıkıntı olacağını sanmıyorum. ChatGPT'e öyle şeyler sormayın daha iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı