Windows arama çubuğu çalışmıyor

Hocam Windows 10 22H2 ISO yazıp temiz bir kurulum yapın ben 21H2 ve 20H2 de çok sorun yaşadım 22H2 de de PC biraz yavaş kaldı ama her özelliği çalısıyor. Galiba Technopat sosyalde ISO'ların paylaşıldıgı bir konu vardı.

Bunu yaptıktan sonra genel Update'leri yapıyoruz fakat 21h adlı güncelleştirmeleri yapmıyoruz doğru mudur hocam.

Microsoft'un sitesinden indirip flasha yazdırın ve kurun geri kalan güncellemeler keyfinize kalmış. Ben uldate i kapatma tarafında olduğumdan güvenlik dısında baska bir şey yapmadım. Sonucunuzu bekliyoruz.

İfadeler: cnc
Microsoft'un sitesinden indirip flasha yazdırın ve kurun geri kalan güncellemeler keyfinize kalmış. Ben uldate i kapatma tarafında olduğumdan güvenlik dısında baska bir şey yapmadım. Sonucunuzu bekliyoruz.

Tamamdır hocam birkaç gün bekleyip düzelmezse bunu yapacağım artık.

Kanka şu an bende de öyle bilgisayarı açtım aynı sorunu yaşıyorum genel bir şey olabilir gibime geliyor birkaç kişide daha varmış sorun. Ek olarak Windows güncellemesi var bir tane onu da yapmıyor hata veriyor.

Az önce çalıştı gene gitti

Son düzenleme:
@mert_kebabci hocam sistem orijinal değil galiba. ISO'yu yapan arkadaş galiba Search ile ilgili bir dosyayı silmiş olabilir.

Evet çalışıyor daha sonra eski haline geri dönüyor şu anlık beklemek dışında yapabilecek pek bir şey yok gibi.

Hocam 2H22 güncellemesini yaptım benim bilgisayarımda şu an düzeldi.

Yeni bir ISO şeklinde mi yoksa Update olarak mı hocam Update olarak ise bende az önce yaptım ara ara çalışıyor anlayamadım pek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…