Vınnnn Hectopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 4.995 Çözümler 87 30 Nisan 2024 #31 cnc dedi: Yeni bir ISO şeklinde mi yoksa Update olarak mı hocam Update olarak ise bende az önce yaptım ara ara çalışıyor anlayamadım pek. Genişletmek için tıkla... 22H2 eski bir sürüm.
cnc dedi: Yeni bir ISO şeklinde mi yoksa Update olarak mı hocam Update olarak ise bende az önce yaptım ara ara çalışıyor anlayamadım pek. Genişletmek için tıkla... 22H2 eski bir sürüm.
G GençGamer11 Centipat Katılım 26 Nisan 2024 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2024 #32 cnc dedi: Yeni bir ISO şeklinde mi yoksa Update olarak mı hocam Update olarak ise bende az önce yaptım ara ara çalışıyor anlayamadım pek. Genişletmek için tıkla... Ben update olarak yaptım bende bir sorun kalmadı ama sizi bilmiyorum.
cnc dedi: Yeni bir ISO şeklinde mi yoksa Update olarak mı hocam Update olarak ise bende az önce yaptım ara ara çalışıyor anlayamadım pek. Genişletmek için tıkla... Ben update olarak yaptım bende bir sorun kalmadı ama sizi bilmiyorum.
cnc Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2024 #33 GençGamer11 dedi: Ben Update olarak yaptım bende bir sorun kalmadı ama sizi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bende Update yapıktan sonra yavaş yavaş düzelmeye başladı şu an takılma donma gibi bir şey kalmadı sanırım kendine geldi.
GençGamer11 dedi: Ben Update olarak yaptım bende bir sorun kalmadı ama sizi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bende Update yapıktan sonra yavaş yavaş düzelmeye başladı şu an takılma donma gibi bir şey kalmadı sanırım kendine geldi.