fancy217 Picopat Katılım 13 Ekim 2021 Mesajlar 337 Çözümler 2 1 Mayıs 2022 #1 Arama çubuğuna hizmetler yazıyorum, services diye çıkıyor yani İngilizcesi yazıyor. MSConfig yazıyorum, System Configuration diye çıkıyor, yani bu da İngilizce. Ne yapmam lazım? Son düzenleme: 1 Mayıs 2022
Arama çubuğuna hizmetler yazıyorum, services diye çıkıyor yani İngilizcesi yazıyor. MSConfig yazıyorum, System Configuration diye çıkıyor, yani bu da İngilizce. Ne yapmam lazım?
Nivera55 Decapat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 297 Çözümler 1 1 Mayıs 2022 #2 Diğer bütün programlarda öyle çıkıyorsa ayarlardan sistem dili deyip düzeltebilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS fancy217 Picopat Katılım 13 Ekim 2021 Mesajlar 337 Çözümler 2 1 Mayıs 2022 #3 Nivera55 dedi: Diğer bütün programlarda öyle çıkıyorsa ayarlardan sistem dili deyip düzeltebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hayır sadece ekran alıntısı aracı, hizmetler ve MSConfig İngilizce. Artı 0 Eksi
Nivera55 dedi: Diğer bütün programlarda öyle çıkıyorsa ayarlardan sistem dili deyip düzeltebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hayır sadece ekran alıntısı aracı, hizmetler ve MSConfig İngilizce.