Çözüldü Windows arama kısmı çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

enversosa

Hectopat
Windows arama çubuğuna yazı yazamıyorum, Windows'u etkinleştirmedim yani KMSpico falan kullanmadım, sağ altta " Windows'u etkinleştir" yazısı silindi ve arama kısmına yazı yazamıyorum. Videolarda çalıştırdan görev zamanlayıcısını açmam söyleniyor fakat açınca "uzak bilgisayar bulunamadı" hatası geliyor ne yapacağımı bilmiyorum biraz araştırdım kayıt defterinden bir şeyler değiştirdim fakat yine aynı yardımcı olabilir misiniz?

Çözüm
Format attım sorun o şekilde çözüldü.
Yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
Kayıp dosya için çözümler var ama önce...
1- Yönetici ayrıcalıklarıyla 'Windows Powershell'i veya 'Komut İstemi'ni açın (sağ tıklayın -> Yönetici Olarak Çalıştır) 2- Şimdi bu sfc /scannow
komutunu çalıştırarak sistem dosyalarındaki hasarları onarın 3- Daha sonra dism /online /cleanup-image /restorehealth komutunu çalıştırarak öncelikle Sistem Sağlığını kontrol edin.

Olmadı yine maalesef, format şart gibi duruyor ama dosyalarım gitsin istemiyorum.

Hocam ben de böyle bir sorun yaşamıştım, Update yapınca düzelmişti. İsterseniz sizde deneyin Update varsa.

Şu iki kodu CMD ye yazar mısın?

DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth

sfc /scannow

O seçenek zaten yukarıda verildi.

Yukarıda verdiğim komutlar eşliğinde bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar arama yapın. Şu görüntüyü almalısınız.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    21,4 KB · Görüntüleme: 28
O seçenek zaten yukarıda verildi.

Yukarıda verdiğim komutlar eşliğinde bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar arama yapın. Şu görüntüyü almalısınız.
Olmadı hocam geri yükleme noktasından geri dönsem işe yarar mı? Nasıl geri döneceğim Arama çubuğu çalışmıyor ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…