efeay Femtopat Katılım 17 Eylül 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #1 Bilgisayara başka biri mi erişiyor, niye böyle oluyor? Yardım edin. Ben yazmamama rağmen arama geçmişine bir şeyler geliyor, ben aratmamama rağmen. Biri benim yerime yazıyor olabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2025
Bilgisayara başka biri mi erişiyor, niye böyle oluyor? Yardım edin. Ben yazmamama rağmen arama geçmişine bir şeyler geliyor, ben aratmamama rağmen. Biri benim yerime yazıyor olabilir.
Canxc Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 412 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #11 efeay dedi: Şimdilik firewall indirdim. Hocam sorunu çözdünüz mü? Genişletmek için tıkla... Bu benim OneDrive'dan geliyor eskiden aratmisimda ama johnny bravo onu bulamadım RAT yedimmi diye baktım RAT yememişim takmıyorum hocam ya. Artı 0 Eksi
efeay dedi: Şimdilik firewall indirdim. Hocam sorunu çözdünüz mü? Genişletmek için tıkla... Bu benim OneDrive'dan geliyor eskiden aratmisimda ama johnny bravo onu bulamadım RAT yedimmi diye baktım RAT yememişim takmıyorum hocam ya.