Çözüldü Windows araması çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Urshifu

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5-11400H - RTX 3050 Notebook - 16 GB RAM
- Acer Nitro 5 AN 515-57 nh.qeley.004
Searchhost.exe başlamıyor bundan dolayı başlata gelip aramaya tıkladığım an başlat kapanıyor yazı yazarak aramaya çalıştığımda ise Tab ile dolaşıyormuşum gibi oluyor. Hizmetlerden Win Search'ü aç kapa yaptım olmadı. Regedit'den Search'ü sildim yeniden başlattım olmadı. PowerShell'den Get-AppxPackage Microsoft.Windows.ShellExperienceHost | foreach {Add-AppxPackage -register "$($_. InstallLocation)\appxmanifest.xml" -DisableDevelopmentMode} ve Get-AppXPackage | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_. InstallLocation)\AppXManifest.xml"} çalıştırdım olmadı. Disk check ile onardım yine olmadı. Sadece powertoys ile alt + space yapıp arama yapabiliyorum. Malwarebytes ile taradım bir şey çıkmadı. Ne yapmam lazım, neden çalışmıyor? Searchhost.exe nereye kayboldu? SearchHost.exe arkada çalışıyor fakat arama kutusuna tıkladığım an kapanıyor ardından geri açılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şunu bir deneyin hocam.

Regedit
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
Sag tıkla Yeni Dize Değeri ismini ctfmon.exe yazdıktan sonra değer verisini
C:\Windows\system32\ctfmon.exe olarak gir.

Şunu bir deneyin hocam.

Regedit
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
Sag tıkla Yeni Dize Değeri ismini ctfmon.exe yazdıktan sonra değer verisini
C:\Windows\system32\ctfmon.exe olarak gir.
Nafile. Bir de şunu söyleyeceğim diğer kullanıcılarda çalışıyor denedim, başka kullanıcı oluşturdum tıkır, tıkır çalışıyor sadece benim kullanıcımda çalışmıyor bundan dolayı da sfc /scannow, DISM.exe vb. çalışmıyor sanırsam. Bir de bazen eklediğim fotoğraftaki gibi oluyor.

İnternette fontlarla alakalı bir şey okumuştum belki ondandır deyip Winaero Tweaker ile varsayılan fonta ayarla dedim zaten öyle olmasına rağmen düzeldi ardından.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    3,8 MB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı