Windows arka plan siyah oldu

Bende uzun süredir w11 kullanıyorum hiç yaşamadım bu sorunu, hatta duymadım bile. Saçma ama olabilir. Zaten windows 11 hiçbir zaman 10 gibi olamadı bence. Sürekli bir bug bir performans düşüşü vesaire olup duruyor.
Performans düşüşü yaşamadım ben 11'de. Bug olarak da 25H2'ye geçtiğimden beridir birkaç kez olmaya başladı. Şu işletim sistemini ya düzeltsinler tamamen ya da yeni doğru dürüst bir işletim sistemi çıkarıp "biz yapamadık" desinler artık nasıl Windows 8'de yaptılarsa.

Bu olay bir bug. Siyah olup kazı kazan gibi olması. Bayağıdır da var. Bana da birkaç kere denk geldi ama ben bu sorunu genelde masaüstü resmimin dosya konumunu değiştirmeden arka plan yaptığımda düzelmişti. Siz değiştiremiyorsunuz ama anladığım kadarıyla lisanssız olduğu için.

Vallahi hocam dedim acaba ekran kartında falan mı bir sorun var bir de HDMI to VGA adaptör aldım daha yeni dedim herhalde bunlar sorun çıkarıyor ama bug olduğunu duymak iyi oldu. İşin doğrusu keşke hep siyah kalsa Windows'un zorla koyduğu arka planı hiç sevmiyorum acayip göz alıyor.

Vallahi hocam dedim acaba ekran kartında falan mı bir sorun var bir de HDMI to VGA adaptör aldım daha yeni dedim herhalde bunlar sorun çıkarıyor ama bug olduğunu duymak iyi oldu. İşin doğrusu keşke hep siyah kalsa Windows'un zorla koyduğu arka planı hiç sevmiyorum acayip göz alıyor.
Hocam Sağlam Lisans vb. sitelerde ucuz keyler satılıyor. Reklam değildir. O gibi sitelerden key alıp etkinleştirin bence. Hiç gerek yok lisanssız kullanmaya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı