3 393654 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7.084 Makaleler 1 Çözümler 37 24 Nisan 2022 #1 Haftalardır bana sinir krizi geçirten şu ayarı tamamen silme imkanım var mı? Print Screen tuşuna basıp hızlıca SS almak istiyorum ama kardeşim sürekli bu ayarı açıyor. Az önce bu ayar yüzünden oyunda maçı kaybettim.
Haftalardır bana sinir krizi geçirten şu ayarı tamamen silme imkanım var mı? Print Screen tuşuna basıp hızlıca SS almak istiyorum ama kardeşim sürekli bu ayarı açıyor. Az önce bu ayar yüzünden oyunda maçı kaybettim.
Çözüm The User 0 24 Nisan 2022 393654 dedi: Haftalardır bana sinir krizi geçirten şu ayarı tamamen silme imkanım var mı? Eki Görüntüle 1369199 Print Screen tuşuna basıp hızlıca SS almak istiyorum ama kardeşim sürekli bu ayarı açıyor. Az önce bu ayar yüzünden oyunda maçı kaybettim. Genişletmek için tıkla... Silemezsiniz. Onun yerine ya Win+PrtSc kullanın ya da kardeşinizi ikna edin. Win+PrtSc yaparsanız otomatik olarak Resimler klasörüne kaydeder.
393654 dedi: Haftalardır bana sinir krizi geçirten şu ayarı tamamen silme imkanım var mı? Eki Görüntüle 1369199 Print Screen tuşuna basıp hızlıca SS almak istiyorum ama kardeşim sürekli bu ayarı açıyor. Az önce bu ayar yüzünden oyunda maçı kaybettim. Genişletmek için tıkla... Silemezsiniz. Onun yerine ya Win+PrtSc kullanın ya da kardeşinizi ikna edin. Win+PrtSc yaparsanız otomatik olarak Resimler klasörüne kaydeder.
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.045 Çözümler 75 Yer İstanbul 24 Nisan 2022 #2 393654 dedi: Haftalardır bana sinir krizi geçirten şu ayarı tamamen silme imkanım var mı? Eki Görüntüle 1369199 Print Screen tuşuna basıp hızlıca SS almak istiyorum ama kardeşim sürekli bu ayarı açıyor. Az önce bu ayar yüzünden oyunda maçı kaybettim. Genişletmek için tıkla... Silemezsiniz. Onun yerine ya Win+PrtSc kullanın ya da kardeşinizi ikna edin. Win+PrtSc yaparsanız otomatik olarak Resimler klasörüne kaydeder. Artı 0 Eksi Çözüm
393654 dedi: Haftalardır bana sinir krizi geçirten şu ayarı tamamen silme imkanım var mı? Eki Görüntüle 1369199 Print Screen tuşuna basıp hızlıca SS almak istiyorum ama kardeşim sürekli bu ayarı açıyor. Az önce bu ayar yüzünden oyunda maçı kaybettim. Genişletmek için tıkla... Silemezsiniz. Onun yerine ya Win+PrtSc kullanın ya da kardeşinizi ikna edin. Win+PrtSc yaparsanız otomatik olarak Resimler klasörüne kaydeder.
KS KS 3 393654 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7.084 Makaleler 1 Çözümler 37 24 Nisan 2022 #3 The User 0 dedi: Silemezsiniz. Onun yerine ya Win+PrtSc kullanın ya da kardeşinizi ikna edin. Win+PrtSc yaparsanız otomatik olarak Resimler klasörüne kaydeder. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak raporladım. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
The User 0 dedi: Silemezsiniz. Onun yerine ya Win+PrtSc kullanın ya da kardeşinizi ikna edin. Win+PrtSc yaparsanız otomatik olarak Resimler klasörüne kaydeder. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak raporladım. Teşekkürler.